AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

PREMIUM Minnie Mouse

Zobraziť katalóg
PREMIUM Minnie Mouse
5 1 hodnotení
Školský batoh rozmery 330 x 390 x 210 mm, pre 1.stupeň ZŠ
Kód:  GR476d Produktové číslo:  8595096737197

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PREMIUM Minnie Mouse

Predstavujeme vám veľmi vydarený skeletový školský batoh v elegantnom dizajne Minnie Mouse. Polstrovanie batohu je vyrobené z veľmi príjemného a navyše priedušného materiálu. Vnútri nájdete jedno členené veľké vrecko, kam sa pohodlne zmestia všetky školské potreby potrebné pre deti z I. stupňa ZŠ. Dno batohu je vystužené pevným materiálom, čím chráni obsah pred prevrhnutím a vysypaním.

Vďaka svojmu anatomickému tvarovaniu je batoh je veľmi stabilný a spĺňa všetky zdravotnícke normy. Veľkou prednosťou je tiež veľmi nízka hmotnosť batohu. Aby bola vaša ratolesť v bezpečí je batoh doplnený o početné reflexné plochy. Disponuje širokými mäkčenými a hlavne nastaviteľné popruhy, ktoré sú navrhnuté tak, aby dokonale priľnuli a rovnomerne zaťažili plecia dieťaťa.

Rozmery:
39 × 33 × 21 cm

Hmotnosť:
1 200 g

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PREMIUM Minnie Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PREMIUM Minnie Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PREMIUM Minnie Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PREMIUM Minnie Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PREMIUM Minnie Mouse.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií