AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Puzzle

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Vhodné od
0 rokov
15 rokov
-
Materiál
Papier
(397)
Kartón
(289)
Drevo
(127)
Plast
(70)
Pena
(69)
Počet dielikov
2 ks
9000 ks
-
Téma
Zvieratá
(280)
Filmy a seriály
(276)
Príroda
(92)
Rozprávky
(85)
Iná téma
(81)
Vlastnosti puzzle
Logické
(282)
Pre náročných
(51)
Nepravidelný tvar
(69)
Panoramatické
(14)
2 v 1
(17)
Najnovšie objednávky

Skladanie puzzle je kreatívna činnosť, ktorá okrem zábavy rozvíja myslenie, jemnú motoriku, vynaliezavosť, zmysel pre detail aj trpezlivosť. Do skladania môžete zapojiť celú rodinu aj priateľov a užiť si tak spoločne strávený čas. Poradíme vám, ako sa zorientovať v širokej ponuke a vybrať tie správne puzzle.

Pokračovať

3D puzzle pre deti – hra, hlavolam aj dekorácia v jednom

3D puzzle pre deti rozvíjajú ich predstavivosť a tvorivosť. Líšia sa tým, že sa neskladajú na zemi, ale v priestore, čím vznikajú úžasné diela. Dieliky sú číslované, čo uľahčuje stavbu, navyše nepotrebujete žiadne lepidlo ani nástroje. Po zostavení potom skvele poslúžia ako dekorácia v detskej izbe. Aké výtvory patria medzi obľúbené?

  • 3D puzzle auto je ponúkané v rôznych vyhotoveniachh, teda si pomocou presne tvarovaných dielikov vyrobíte modely rôznych áut. Vďaka vyhotoveniu v 3D môžete mať doma poriadne pretekárske žihadlo, ale aj londýnsky autobus.
  • 3D puzzle štadión poteší všetkých chlapcov milujúcich futbal. Puzzle je vernou replikou štadióna, len v menšom vyhotovení. Vyberte si štadión vášho obľúbeného tímu a po zostavení vám bude slúžiť ako ozdoba izby.
  • 3D puzzle budovy ponúkajú možnosť vyrobiť si tie najznámejšie stavby sveta a nasať tak tú pravú atmosféru daných miest. Medzi najobľúbenejšie patria 3D puzzle Big Ben alebo Eiffelova veža.

Veľmi obľúbené sú aj svietiace 3D puzzle. Akonáhle výtvor postavíte, umiestnite doň LED svetlo, ktoré je súčasťou balenia a celá stavba sa krásne rozžiari.

Vkladacie drevené či penové puzzle s obrázkami využijú deti už od 1 roka

Vkladacie puzzle pre deti sú tým najlepším pomocníkom pri rozvoji malých detí. Penové alebo drevené puzzle s číslami či obrázkami pomôžu dieťaťu s koordináciou rúk a očí, rozšírením slovnej zásoby a rozvojom jemnej motoriky. Vybrať si môžete aj drevené puzzle so zvukom, ktorý zaznie po vložení daného dielika na správne miesto.

Zábavné aj vzdelávacie drevené puzzle – hry pre najmenších

Drevené puzzle sa vyrábajú z prírodného materiálu, ktorý zaručuje úplnú bezpečnosť a kvalitu. Jednotlivé dieliky sú veľké a sú predávané v malom množstve. Najvhodnejšie sú teda drevené puzzle pre najmenšie deti, pre ktoré plnia zábavnú aj vzdelávaciu funkciu – rozvíjajú rozpoznávacie schopnosti a majú krásne motívy.

i

3D drevené puzzle potešia malé deti aj dospelých

Drevo, ako prírodný materiál, môžete mať doma v podobe originálnej dekorácie. Kúpte deťom 3D drevené puzzle, z ktorých môžu postaviť rôzne stavby, zvieratá alebo dopravné prostriedky. So vzniknutými objektami sa deti môžu následne aj hrať.

Puzzle pre najmenších na zem aj do priestoru rozprávajú krásne príbehy

Puzzle pre najmenších na zem aj do priestoru sa vyznačujú krásnymi motívmi zvieratiek či rozprávok. Zároveň sú ideálnym nástrojom pre rozvoj koncentrácie, vnímania detailov aj posilnenie trpezlivosti. Zložením obrázka však zábava zďaleka nekončí; rozprávajte si s deťmi príbehy o danom obrázku alebo napríklad vymyslite jeho pokračovanie.

Pokiaľ máte záujem ponoriť sa do sveta plného fantázie, vyberte si fantasy puzzle. Za nádhernými obrázkami sa totiž skrývajú dychberúce príbehy.

Penové puzzle pre deti sú vhodné od narodenia až po školský vek

Penové puzzle pre deti majú svoje neodmysliteľné miesto v detskej izbe. Vzhľadom na veľké a mäkké dieliky slúžia ako hračka, s ktorou sa deti učia poznávať farby či obrázky. Veľké penové puzzle na zem ale fungujú aj ako podložka na hranie, ktorá dieťa chráni pred studenou podlahou a zároveň znižuje hlučnosť.

V našej ponuke nájdete lacné puzzle pozostávajúce s nižšieho množstva dielikov, ale aj zložitejšie a drahšie kúsky.

Podľa čoho vybrať tie správne puzzle? Hra pre deti či pre dospelých?

Výber puzzle závisí od mnohých parametrov. Zamerať by ste sa mali na tému, ktorú chcete skladať, počet dielikov v balení alebo či potrebujete ďalšie príslušenstvo.

Mapa, príroda, zvieratá, ľudia či budovy? Puzzle ponúkajú nespočetné množstvo tém

Vyberajte puzzle podľa témy, ktorá je vám blízka. Nielen, že sa vám obľúbená téma bude lepšie skladať, ale po zložení môže poslúžiť aj ako dekorácia. Aké témy máme v ponuke?

  • Mapy, štáty, mestá a príroda patria medzi najobľúbenejšie puzzle. Zároveň vyzerajú skvele aj ako obraz.
  • Zvieratá, ľudia, filmy a seriály ponúkajú niekoľko druhov variantov. Tu si môžete vybrať vaše obľúbené zviera či film.
  • Architektúra, vesmír či dopravné prostriedky sú zaujímavými témami, ktoré potešia všetkých nadšencov.
  • Vianočné, fantasy alebo verzie s témou jedla a pitia sú netradičné puzzle, ktoré však vyzerajú zaujímavo.

i

EXIT puzzle – hra únikovka aj skladačka

EXIT puzzle sú variantom, ktorý kombinuje samotné skladanie s únikovou hrou. Cieľom je zložiť obrázok, ktorý sa však nezhoduje s predlohou. Počas skladania budete odhaľovať rôzne symboly a šifry, ktoré vám pomôžu daný obrázok zložiť.

Drevené, penové, látkové či plastové puzzle? Z akého materiálu by mali byť vyrobené?

Najčastejším materiálom, z ktorého sú puzzle vyrobené, je špeciálne upravený kartón. Nájdete však aj drevené či penové puzzle, ktoré sú vhodné pre menšie deti. Plastové puzzle sú časté pre 3D variant, látkové sú bezpečné a vhodné pre najmenšie deti.

Aký počet dielikov by mali obsahovať detské puzzle? 2000, 3 000 alebo 5 000?

Detské puzzle obsahujú okolo 9 až 150 dielikov. Pre už väčšie deti môže byť dielikov až 500 a pre šikovnejšie deti a dospelých sú k dispozícii puzzle s 1 000 až 6 000 dielikmi.

  • Detské puzzle od 2 rokov by mali obsahovať 9 až 24 dielikov, ktoré sú veľké a ľahko zložiteľné.
  • Puzzle pre deti od 3 rokov môžu obsahovať okolo 50 dielikov. Obľúbená je aj drevená skladačka.
  • Deťom od 5 rokov sa odporúčajú puzzle so 150 až 500 dielikmi, ktoré obsahujú ľahšie obrázky.
  • Deti od 10 rokov si poradia aj s väčším počtom dielikov. 1 000 kúskov by mohli hravo zvládnuť.
  • Puzzle s 3 000 dielikmi zvládnu staršie deti aj dospelí. V ponuke je veľa druhov tém.
  • Puzzle 5 000 dielikov a viac už zaberú viac času. Lepšie sa skladajú vo dvojici alebo s viacerými ľuďmi.

Odpočinok po náročnom dni prinášajú puzzle pre dospelých – obsahujú viac ako 5 000 dielikov

Nielen deti, ale aj dospelí občas radi niečo tvoria. Puzzle pre dospelých sú k dispozícii v krásnych motívoch zámkov, prírody či veľkých miest. Zložené dielo si navyše môžete nechať zarámovať; ako obraz sa bude skvele vynímať kdekoľvek v domácnosti. Okrem motívu sa líšia aj veľkosťou, väčšinou majú také puzzle 5 000 dielikov a viac.

i

Kúpte si príslušenstvo k vašim puzzle

Príslušenstvo k puzzle sa jednoznačne bude hodiť. Nájdete tu lepiacu fóliu, lepidlo na puzzle, podložku alebo rámček, pomocou ktorých možno z puzzle urobiť dekoráciu.

Akú zvoliť farebnú kombináciu? Radosť urobia farebné aj čiernobiele puzzle

Lámete si hlavu s tým, či zvoliť farebné, či naopak čiernobiele puzzle? Zvážte odtieň, ktorý sa vám bude páčiť a bude ladiť s interiérom, prípadne sa dieťaťa môžete opýtať. Z akých variantov máte na výber?

  • Jednofarebné penové puzzle detské môžu využiť aj staršie deti ako podložku na hranie či ako náhradu koberčeka. Vďaka jednotnej farbe si každý vyberie taký odtieň, ktorý ladí so zvyškom interiéru.
  • Maxi puzzle pre deti s písmenami a číslami pomôžu s učením abecedy a základných čísel. Znaky sú vyberateľné, je teda potrebné vynaložiť určité úsilie, aby ich deti správne zaradili do určených otvorov.
  • Veľké hry puzzle pre deti so zvieratkami prevedú ratolesti podmorským svetom, zoologickou záhradou alebo im ukážu zvieratá žijúce na farme. Dieliky sú vyberateľné, deti sa teda s nimi učia a precvičujú svoje znalosti.
  • Čiernobiele puzzle sú obľúbeným variantom. Sú štýlové a skvele vyniknú v každom interiéri.

i

Neónové puzzle rozžiaria každú miestnosť

Obľúbenou voľbou bývajú fluorescenčné čiže neónové puzzle, ktoré sú vyrobené zo špeciálnej potlače, ktorá v tme svieti. Budú sa vynímať v každej izbičke či miestnosti.

Aké ďalšie typy puzzle existujú?

Hra puzzle ponúka aj ďalšie vlastnosti. Vybrať si môžete napríklad posuvné, hmatové či magnetické puzzle, ale nájdete tu aj viacvrstvové alebo okrúhle. Panoramatické a svietiace puzzle sa budú vynímať v každom interiéri.

Puzzle z fotky budú skvelým darčekom pre vašich blízkych. Vybrať si môžete ľubovoľnú fotografiu či obrázok, ktorý je následne pretvorený do puzzle.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
3D puzzle – 180 dielikov v balení, téma vesmír, logické, svietiace, okrúhle a očíslovaná zadná strana, materiál plast, vhodné od 1,5 roka
38,90 €

2.
Vodolepky – klasické, motív zvieratká, skladacie, sieťka na sušenie súčasťou, materiál pena, 26 ks v balení, vhodné od 3 rokov
16,90 €

3.
Puzzle – 15 dielikov v balení, téma rozprávky, logické, vhodné od 3 rokov, rozmery zostavených puzzle 14,5 × 25 cm (V׊)
5,09 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 223 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
5,0
Ravensburgser 050116 Disney Ľadové kráľovstvo 2 3× 49 dielikov
Puzzle – 147 dielikov v balení, téma filmy a seriály, vhodné od 5 rokov
9,49 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif15790
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9
Plastica Penové Puzzle "Vodolepky zvieratká, 26 ks
Vodolepky – klasické, motív zvieratká, skladacie, sieťka na sušenie súčasťou, materiál pena, 26 ks v balení, vhodné od 3 rokov
16,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz12526
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9
PLASTICA Penové Puzzle HLAVOLAM
Penové puzzle - 25 dielikov v balení, logické, vhodné od 1 roka
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz00489
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,0 16×
Plastica Penové Puzzle Abeceda
Penové puzzle - 52 dielikov v balení, logické, vhodné od 1 roka
Zľavnené -5 %
20,90 € 21,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif13281
4,4 15×
Labková patrola puzzle veľké 12 ks
Puzzle – 560 dielikov v balení, vhodné od 3 rokov
Super cena
20,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAb1742
4,4
Slnečná sústava
Puzzle – patria medzi náročnejšie, 2000 dielikov v balení, téma vesmír, vhodné od 10 rokov
11,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif8295
4,7
Ravensburger 3D 111480 Koloseum (Nočná edícia)
3D puzzle – 216 dielikov v balení, téma budovy, svietiace, materiál plast, vhodné od 10 rokov
44,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif13815
5,0
Ravensburger 199525 Exit Puzzle: Čarodejnícka kuchyňa
Puzzle – 759 dielikov v balení, exit, vhodné od 9 rokov
Super cena
10,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif11987
5,0
The Witcher: Yennefer – Good Loot Puzzle
Puzzle – patria medzi náročnejšie, 1000 dielikov v balení, téma filmy a seriály
Zľavnené -12 %
14,90 € 16,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb937p
4,6
Ravensburger 109579 Mezi dinosaury
Puzzle – 106 dielikov v balení, téma zvieratá, vhodné od 6 rokov
Super cena
9,89 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAa1039
5,0
Ravensburger 050543 Harry Potter pexeso
Puzzle – 110 dielikov v balení, téma filmy a seriály, vhodné od 4 rokov
12,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb1823
4,2 12×
Plastica Penové Puzzle Čísla
Penové puzzle - 10 dielikov v balení, vhodné od 1 roka
11,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif13280
5,0
Drevené vkladacie puzzle - Safari
Vkladačka – vkladacie puzzle, do izbičky, motív zvieratká, materiál drevo, vhodná od 1 roku
7,39 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BGJ215
5,0
Drevená vkladačka – písmená
Vkladačka – vkladacie puzzle, do izbičky, motív abeceda, materiál drevo, vhodná od 1,5 rokov
9,79 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz00431
5,0
Woody - Puzzle veľké s príchytkami
Vkladačka – vkladacie puzzle, do izbičky, motív zvieratká, materiál drevo, vhodná od 2 rokov
9,59 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif10751
5,0
Ravensburger 121861 Ball Labková patrola
3D puzzle – 72 dielikov v balení, téma filmy a seriály, poznáte z Labková patrola, materiál plast, vhodné od 7 rokov
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif7620
5,0 16×
Ravensburger 90648 Labková patrola: Statoční psi
Puzzle – 48 dielikov v balení, téma filmy a seriály, vhodné od 4 rokov
9,49 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif7568
4,8
Ravensburger 165629 Marvel Výzva 1000 dielikov
Puzzle – patria medzi náročnejšie, 1000 dielikov v balení, téma filmy a seriály, vhodné od 14 rokov
Super cena
14,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz06713
4,5
Plastica Penové Puzzle Skákací panák
Penové puzzle - 21 dielikov v balení, logické, vhodné od 1 roka
12,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif13279
5,0
Dino Princezné a kamaráti 4× 54 dielikov
Puzzle – 54 dielikov v balení, téma filmy a seriály, 4 v 1, vhodné od 4 rokov
8,89 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif12106
4,8
Ravensburger 150182 Bájny jeleň
Puzzle – patria medzi náročnejšie, 1000 dielikov v balení, téma zvieratá, vhodné od 14 rokov
12,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb1849
5,0
Vilac Senzorické puzzle Ice
Drevené puzzle – vhodné od 1,5 rokov, téma zvieratá, zostavené majú rozmery 20 × 20 cm (V׊)
13,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif12344
4,9
Drevené figúrky - Medvedia rodinka
Vkladačka – vkladacie puzzle, do izbičky, motív zvieratká, materiál drevo, vhodná od 3 rokov
14,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BGJ142
5,0
The Witcher: Monsters – Good Loot Puzzle
Puzzle – patria medzi náročnejšie, 1000 dielikov v balení, téma filmy a seriály
Zľavnené -25 %
14,90 € 19,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb937o

Puzzle

článokSkladanie puzzle – zábava pre deti aj dospelých Skladanie puzzle je kreatívny zábava, pri ktorej si nielen užijete relax, ale zároveň potrénujete mozog. Precvičíte si kombinatoriku a posilníte trpezlivosť. Prečítajte si v našom článku tipy, ako skladať puzzle, aby vám to šlo pekne od ruky. Dozviete sa tiež, čo s...

Puzzle

V kategórii Puzzle máme práve teraz na Alza.sk celkom 1223 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné puzzle Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie puzzle Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie puzzle Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii puzzle recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií