AP+ nový vizuál AD homeoffice

Príslušenstvo a doplnky na detské ihriská

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Doplnky na detské ihrisko vám pomôžu vylepšiť nový či existujúci herný priestor vašej ratolesti. Vyberať môžete z najrôznejších herných prvkov, ktoré sa postarajú nielen o zábavu, ale aj o tréning obratnosti. Prečítajte si, aké príslušenstvo k detským ihriskám sa dá zakúpiť a na čo sa pri jeho výbere zamerať. 

Pokračovať

Ako vybrať doplnky na detské ihriská

Ak chcete rozšíriť hrací kútik vášmu dieťaťu a poskytnúť mu tak viac možností na zábavu, je potrebné zohľadniť, na aký typ ihriska doplnky vyberáte. Väčšina výrobcov poskytuje univerzálne doplnky na detské ihriská, vždy je však lepšie si overiť ich rozmery i spôsob uchytenia, aby príslušenstvo išlo na vašu zostavu bezpečne upevniť.

Rebríky, siete a laná sú najobľúbenejšie doplnky na detské ihrisko

Pokiaľ už vlastníte, alebo sa chystáte zaobstarať drevenú zostavu, závesné doplnky na detské ihrisko rozhodne nebudú krokom vedľa. Deti lezenie a šplhanie nielen veľmi baví, ale tiež zlepšuje ich motoriku, obratnosť a rovnováhu. Aké závesné doplnky sa na detské ihrisko hodia?

  • Povrazový rebrík na detské ihrisko možno ľahko umiestniť na konštrukciu zostavy. Dieťaťu uľahčí cestu hore a bude vylepšovať koordináciu jeho pohybov.
  • Šplhacie lano je vhodné pre väčšie deti. Laná môžu tiež slúžiť ako cesta na vrchol konštrukcie, alebo byť zavesené len tak. Často sú opatrené uzlami či plastovými úchytkami pre ľahší nácvik šplhania.
  • Hrazdy a gymnastické kruhy ocenia športovo založené deti, ktorým podobné komponenty na detské ihriská umožnia aj v pohodlí domova učiť sa najrôznejšie cviky a triky.  
  • Lezecké úchyty sa hodia pre vyššie ihriská. Ich inštalácia do dreva je veľmi jednoduchá.
  • Hojdačky na detské ihrisko jednoznačne patria. Ak nemáte na hojdačku dosť priestoru, zaobstarať môžete aj malé sedadlá, ktoré príliš veľa miesta nezaberú a účel splnia úplne rovnako.

i

Závesné herné doplnky na detské ihrisko majú väčšinou obmedzenú nosnosť. Ak máte väčšie dieťa, nezabudnite si tento parameter overiť.

Hracie doplnky na detské ihriská zaistia ešte lepšiu zábavu

Hernú plochu je možné rozšíriť nielen o závesné doplnky, ale aj o zábavné hracie doplnky na detské ihriská. Telefón, volant, kormidlo či ďalekohľad na detské ihrisko ocenia najmä malé deti. Tieto doplnky sú navrhnuté tak, aby išli na ihrisko ľahko umiestniť a nevadilo im vonkajšie prostredie. Deti rozhodne využijú aj také komponenty na detské ihrisko, akým je aj pieskovisko, pohodlné vonkajšie posedenie či najrôznejšie športové náčinie na aktívne vyžitie.

i

Chcete pri nákupe ušetriť? Pozrite sa na doplnky na detské ihrisko: bazár, kde nájdete rozbalené či vyskúšané herné prvky so zľavou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
14 položiek

Príslušenstvo a doplnky na detské ihriská

V kategórii Príslušenstvo a doplnky na detské ihriská máme práve teraz na Alza.sk celkom 14 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné príslušenstvo a doplnky na detské ihriská Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie príslušenstvo a doplnky na detské ihriská Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie príslušenstvo a doplnky na detské ihriská Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii príslušenstvo a doplnky na detské ihriská recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií