AD homeoffice AD homeoffice

Quercetti Skyrail XL múr

Zobraziť katalóg
Quercetti Skyrail XL múr
Guľôčková dráha s možnosťou opakovaného lepenia, doporučený vek 4-10 rokov
Kód:  HRAif1871 Produktové číslo:  8007905066706

Quercetti Skyrail XL múr

Zkrášlete zdi svého domova originální dekorací a skvěle se u toho pobavíte. To a mnohem více přináší netradiční stavebnice značky Quercetti, která zaujme zejména děti ve věku od 4 do 10 let. V balení najdete barevné dílky sloužící k sestavení kuličkové dráhy a speciální lepicí polštářky UHU patafix. S jejich pomocí můžete na zdech a jiných svislých površích jednotlivé dílky dráhy upevňovat, aniž byste je poškodili. 

Klíčové vlastnosti

  • Důmyslná hračka
  • Škola hrou
  • Zábava a poučení v jednom
  • Líbivá dekorace
  • Vhodné pro děti od 4 do 10 let

Škola hrou

Stavebnice Skyrail Wall přináší zábavu i poučení. Po sestavení dráhy můžete pořádat napínavé závody, které budou pokaždé jiné. Jejich trati totiž lze libovolně měnit, což zaručuje jejich rozmanitost. Zatímco si budou děti lámat hlavu nad tím, jak dráhu sestavit, aby kuličky mohly bez problémů procházet, budou nevědomky cvičit i logické myšlení, představivost a manuální zručnost. Kromě toho se dozví mnohé o základních fyzikálních jevech, jako je tření, rychlost a gravitace. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Quercetti Skyrail XL múr
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quercetti Skyrail XL Wall. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quercetti Skyrail XL Wall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quercetti Skyrail XL Wall. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quercetti Skyrail XL Wall.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií