Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Quercetti Tecno Puzzle

Zobraziť katalóg
Quercetti Tecno Puzzle
Stavebnica – 9 perforovaných exotických zvieratiek z tvrdého kartónu, 3 perforované tematické pozadia, odporúčaný vek 3–5 rokov
Kód:  HRAif1861 Produktové číslo:  8007905005569 Stránky výrobcu

Quercetti Tecno Puzzle

Stavebnica z perforovaných dielov a prepojovacích skrutiek – pomocou troch tematických pozadí a deviatich divokých zvierat ľahko zostavíte scénu presne ako z divočiny. Čaká na vás prostredie divokých džunglí aj horúcich saván, kde spolu žijú lev, slon, pštros, hroch, zebra, nosorožec, žirafa či hroch a nechýba ani krokodíl. Skladanie vlastných obrázkov je veľmi jednoduché a zvládne ho aj malé dieťa. Upevňovacie skrutky jednoducho utiahnete aj povolíte bez pomoci náradia.

Scénky presne ako z divočiny

  • Detská stavebnica z perforovaných dielov – umožňuje zostavenie najrôznejších scén z prostredia džungle a saván
  • Tri tematické pozadia, deväť zvieratiek, základná podkladová doska, skrutky
  • Ľahké upevnenie skrutiek bez pomoci náradia
  • Podporuje detskú predstavivosť, logické uvažovanie a jemnú motoriku
  • Kvalitné a odolné spracovanie
  • Veselý farebný dizajn
  • Vhodná pre deti od 3 rokov
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Quercetti Tecno Puzzle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Quercetti Tecno Puzzle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Quercetti Tecno Puzzle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Quercetti Tecno Puzzle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Quercetti Tecno Puzzle.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií