Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Ravensburger pohľad na Rio

Zobraziť katalóg
Ravensburger pohľad na Rio
Puzzle 1500 kusov, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  HRAa9956 Produktové číslo:  4005556163175
Ravensburger pohľad na Rio Predaj skončil

Ravensburger pohľad na Rio

Vychutnajte si skvelú zábavu pre celú rodinu s puzzle Ravensburger . Hádanka obsahuje 1500 kusov , ktoré po zložení vytvárajú z pohľadu z vtáčej perspektívy atraktívnu motívovú fotografiu Rio de Janeiro .Môžete napríklad zavesiť obrázok s rozmermi 80 x 60 cm na stenu a vychutnať si ju ako originálnu výzdobu. Odporúča sa pre deti od 14 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • 1500 kusov
  • kvalitný výrobok od renomovanej spoločnosti
  • téma Rio de Janeira
  • pre deti od 14 rokov veku
  • veľkosť kompozitného obrazu 80 × 60 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ravensburger pohľad na Rio
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Pohled na Rio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Pohled na Rio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Pohled na Rio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger puzzle Kilátás Riora.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií