PET PET

RC Roboti

Zobraziť katalóg
RC Roboti
Stavebnica – 182 dielov, počet modelov 10, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa9412 Produktové číslo:  4716503032818

RC Roboti

Unikátna stavebnica RC Roboti poteší každého malého staviteľa. Hracia súprava obsahuje dohromady 182 dielikov rôznych tvarov a farieb, ktoré umožnia zostrojiť až 10 originálnych a funkčných modelov. So stavaním bude vášmu dieťaťu nápomocná praktická príručka, ktorá obsahuje jednoduchý a veľmi zrozumiteľný opis použitia ozubenej prevodovky, hlavných rysov ozubených kolies, motorových zariadení a vysvetľuje princípy diaľkového ovládania. Váš potomok si tak môže zostaviť vlastné vozidlo na diaľkové ovládanie, s ktorým zažije veľa zábavy počas skladania i následnom ovládaní. Tak hor sa do stavania!

Kľúčové vlastnosti

  • Stavebnica obsahuje až 182 rôznych dielikov
  • Zostaviť možno až 10 druhov unikátnych modelov
  • Všetky modely sú na diaľkové ovládanie a ovládať ich možno do vzdialenosti 7 metrov
  • Súčasťou balenia je praktická príručka
  • Stavebnica je vyrobená z odolného a pevného plastu

Zostrojte si jedinečné vozidlo s diaľkovým ovládaním

Diaľkové ovládanie má dosah až do 7 metrov. Vďaka trojici diaľkovo ovládaných motorov možno sa zostaveným vozidlom ľahko pohybovať a voľne manévrovať aj s jeho jednotlivými časťami. Nutné je však dokúpiť 5 batérií typu AA. Súčiastky sú vyrobené z kvalitného a zdravotne neškodného plastu. Stavanie vozidiel na diaľkové ovládanie pomáha u detí rozvíjať manuálnu zručnosť, trpezlivosť, predstavivosť i logické uvažovanie. 

 

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre RC Roboti
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RC Roboti.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií