AP+ nový vizuál Aplikace

Roblox Figúrka Chicken Simulator

Zobraziť katalóg
Roblox Figúrka Chicken Simulator
Figúrky vhodná pre chlapcov, vhodná od 8 rokov
Kód:  HRAif14406 Produktové číslo:  681326107439
Roblox Figúrka Chicken Simulator Predaj skončil

Roblox Figúrka Chicken Simulator

Tiež hráte Roblox, skvelú populárnu počítačovú hru, v ktorej si hráči sami vytvárajú svoje prostredie budovaním rôznych predmetov a miest? Potom vám nesmú chýbať Roblox figúrky. Každá je iná, každá ale obsahuje aspoň jeden doplnok, unikátny kód umožňujúci odomknúť dodatočné doplnky v hre a sprievodcu zberateľov. Figúrka Chicken Simulator je sada dvoch postavičiek, vďaka ktorým zažijete život kurčaťa. Zaobstarajte si aj ďalšie figúrky Roblox a rozšírte svoju zbierku.

Kľúčové vlastnosti figúrky Roblox Chicken Simulator

  • Figúrka do hry Roblox
  • Obsahuje doplnok, unikátny kód a sprievodcu zberateľov
  • Roblox Chicken Simulator je sada dvoch postavičiek, ktoré vám umožnia prežiť život kurčaťa
  • Možno dostať ďalšie figúrky

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Roblox Figúrka Chicken Simulator Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roblox Figurka Chicken Simulator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roblox Chicken Simulator Figur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roblox Chicken Simulator Figur. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roblox Chicken Simulator figura.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií