Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rubik's Futuro Cube 3.0

Zobraziť katalóg
Rubik's Futuro Cube 3.0
4,8 26 hodnotení
Elektronická hra – pohybom riadená herná kocka, veľa hier vo vrecku, odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  PRP2001 Produktové číslo:  PSC01DC Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rubik's Futuro Cube 3.0

Kúpte si novú generáciu elektronickej Rubikovej kocky - vyvinutú a vyrábanú v SR, najviac predávanú v USA, obsahujúcu desiatky hier a hlavolamov. Kocka sa s vami bude rozprávať slovensky, môžete ju však prepnúť aj do angličtiny či nemčiny. Navyše umožňuje aj priamu interakciu dvoch hráčov hrajúcich na dvoch kockách. Okrem zážitku z hry zlepšuje aj jemnú motoriku a priestorovú predstavivosť. Kreatívnym jedincom umožňuje stiahnutie ďalších dvadsiatich hier, tvorbu vlastných hier či nahranie vášho hlasu do ovládania kocky. To všetko môžete mať doslova v kocke. Rubik's Futuro Cube 3.0 je moderný hlavolam/hračka 21.storočia. S kockou sa môžu hrať deti od 10 rokov, ale aj oteckovia aj dospelí s ňou môžu stráviť dlhé hodiny zábavy.



Kľúčové vlastnosti digi hry Rubik's Futuro Cube 3.0

  • Originálna herná konzola ovládaná pohybom
  • Vylepšená verzia pôvodnej Futuro Cube
  • Nový typ polykarbonátu vytvára efekt 3D bodov
  • Jediný český výrobok s licenciou Rubik's
  • Bezdrôtové prepojenie 2 kociek pre hry vo dvoch
  • Obsahuje inovácie klasických hier ako Had, Tetris, Sokoban a mnoho ďalších v 3D vyhotovení
  • Veľké aj malé výzvy, viac ako 14 vstavaných hier (arkády, hlavolamy, hudobné nástroje, bludisko)
  • Ďalších viac ako 20 aplikácií voľne na stiahnutie
  • Najrýchlejší simulátor Rubikovej kocky na svete
  • Rotačné hlavolamy, ktorých mechanický ekvivalent neexistuje
  • Vyhotovenie snúbi chytrosť, eleganciu a krásu
  • Vývojové prostredie, napíšte si vlastnú hru
  • Unikátny systém online skóre umožňuje porovnávať iba s vybraným okruhom kamarátov
  • Dostanete e-mail, keď vás niekto prekoná
  • Štyri nezávislé zvukové kanály, hrá, rozpráva, spieva a vibruje
  • Lokalizácia v slovenskom, anglickom a nemeckom jazyku

Kocka Rubik's Futuro Cube 3.0 rozpozná poklepanie

Pre používanie digi hry Rubik's Futuro Cube 3.0 je potrebné sa naučiť správne poklepanie na jej stenu. Rozpozná poklep na jednotlivé strany, ale tiež spozná, či práve klepkáte na hornú, spodnú alebo bočnú časť kocky.

Rotáciou sa spustí herné menu

Rotáciou kocky Rubik's Futuro Cube 3.0 spustíte herné menu. Kocka tak rozoznáva jednoduchá gestá pre ľahšie používanie.

Rubik's Futuro Cube 3.0 s LED diódami

Kocka Rubik's Futuro Cube 3.0 je vybavená 54 RGB diódami so 64 alebo 256 stupňami jasu. Na každej strane kocky Rubik's Futuro Cube 3.0 nájdete 9 trojfarebných bodov.

Bezdrôtové prepojenie 2 kociek pre hry pre dvoch

Zahrajte si obľúbené hry s kamarátmi. Kocky Rubik's Futuro Cube 3.0 spolu dokážu komunikovať na krátku vzdialenosť pomocou rádiového spojenia. Stačí sa jednoducho prepojiť a užiť si jednu z mnohých hier.


Originálna herná konzola ovládaná pohybom

Digi hra Rubik's Futuro Cube 3.0 je kombináciou štýlovej hračky a hlavolamu. Vyhotovenie kocky snúbi chytrosť, eleganciu a krásu. Kocka je riadená pohybom. Zabaví vás aj celú vašu rodinu! Pomocou kocky sa naučíte programovať, zažijete veľa zábavy a zároveň vás naučí rad nových vecí. Rubik's Futuro Cube 3.0 je vhodná pre všetkých od 10 – 99 rokov.

Najrýchlejší simulátor Rubikovej kocky na svete

Rubik's Futuro Cube 3.0 je vylepšená verzia pôvodnej Futuro Cube 2.0. Obsahuje inovácie klasických hier ako Had, Tetris, Sokoban a mnoho ďalších v 3D vyhotovení. Obsahuje podporu pre blokové programovanie. Kocku môžete tiež pohodlne prepojiť s počítačom či inteligentným telefónom. Unikátny systém online skóre umožňuje porovnávať iba s vybraným okruhom kamarátov.

Naučte sa programovať s inteligentnou kockou Rubik's Futuro Cube 3.0

Digi hra Rubik's Futuro Cube 3.0 vám pomôže s programovaním. V priebehu chvíľky sa tak naučíte základy a budete sa ďalej zdokonaľovať. Na programovanie vám postačí kocka, počítač a chuť zažiť veľa zábavy.

Kocka Rubik's Futuro Cube 3.0 obsahuje inovácie klasických hier

Veľké i malé výzvy, viac ako 14 vstavaných hier (arkády, hlavolamy, hudobné nástroje, bludisko) a mnohé ďalšie. To všetko prináša digi hra Rubik's Futuro Cube 3.0. Ďalších viac ako 20 aplikácií je voľne na stiahnutie. Inteligentná kocka navyše obsahuje inovácie klasických hier ako Had, Tetris, Sokoban a mnoho ďalších v 3D vyhotovení.



Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
10 rokov Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
10 rokov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry ma tato kocka aj reprak???? Lebo to by bolo super

Dobrý deň, je možné kocku hneď po rozbalení používať, alebo je potrebná nejaká inštalácia. Ide mi o to, že ak to dám pod stromček, nebudeme práve na mieste s internetovým pripojením, tak chcem vedieť, či to bude fungovať aj bez toho. Ďakujem!

nemohu zatím tento produkt hodnotit, zakoupil jsem jej vnukovi k vánocům, moc o to stál. Podle mne jde i po slevě za předraženou hračku,jejíž cenu bych viděl někde mezi 500-600 kč. Co mne ovšem zklamalo, je to že jste k tomuto výrobku přidávali i malý dárek o který si zákazník musel říct a stejně jste mi jej neposlali. Tak to vidím jako takový malý podvod na zákazníka s pozdravem Řehořek

Dobrý den, nemáte prosím tušení, zda existuje nějaký způsob, jak se spojit s vývojáři kostky? Jejich stránky už cca rok nefungují. Děkuji :)

Vážně o 100% zdraženo???

Dobý den, je to na Alze jen překlep v názvu (3.0) nebo se jedná o dvě verze kostek (starší / novější)? Na stránkách výrobce je uvedena jen verze 2.0, o verzi 3.0 tam nic uvedeno není. V čem se případně verze liší? Jsou verze 2.0 a 3.0 kompatibilní, aby mohli hrát kluci proti sobě? Na Alze ("Poradna") jsem totiž našel, že různé verze kostek (např. 1.0 a 2.0) spolu "nekamarádí" a kompatibilní nejsou? Děkuji za upřesnění.

Dobrý den, mám dokoupit baterie?

Dobrý den, jak prosím poznám, že se jedná o verzi 2.0? Obdržel jsem model PSC01. Není to ta starší verze? PRP2001 tam nikde nevidím. Děkuji

Dobry den, uvazujeme o kostce jako o darku do zahranici. Je kostka a navod anglicky?

Dobrý den chci se zeptat, zda-li kostka nepřijde o 70 let dříve

12
Diskusia a poradňa k Rubik's Futuro Cube 3.0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rubik's Futuro Cube 3.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rubik's Futuro Cube 3.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rubik's Futuro Cube 3.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rubik's Futuro Cube 3.0.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií