Doručení zdarma Alzaboxy

Rush Hour - Bláznivá križovatka

Zobraziť katalóg
Rush Hour - Bláznivá križovatka
5 9 hodnotení
Hra pre 1 hráča, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa101 Produktové číslo:  192750500098
Rush Hour - Bláznivá križovatka Predaj skončil

Rush Hour - Bláznivá križovatka

Rush Hour Bláznivá križovatka je obľúbená hra, ktorá poteší každého, kto sa rád zaoberá riešením logických úloh. Tento zábavný hlavolam precvičí a zbystrí Vaše myslenie, postupom času sa budete zdokonaľovať a budete schopní vyriešiť aj tie najzložitejšie dopravné situácie. Na začiatku hry si vyberiete kartičku, ktorá popisuje, ako máte na hernú mriežku poskladať autá a kamióny. Tým vytvoríte dopravnú zápchu, Vašou úlohou je z tejto zápchy vyjsť so svojím červeným autom. Existuje však len jeden správny výjazd, a tam sa môžete dostať tým, že budete takticky posúvať autá po políčkach hernej mriežky, nesmiete ich však zdvíhať. Hra obsahuje 40 kartičiek s dopravnými situáciami v štyroch úrovniach zložitosti, od začiatočníkov po expertov. Na kartách je popísané aj správne riešenie úlohy.

Parametre a špecifikácie:

Typ hry:
Logická hra, hlavolam

Počet hráčov:
Od jedného hráča

Odporúčaný vek:
Od 8 rokov

Obsah balenia:
12 autíčok
4 kamióny
40 kariet
Herná mriežka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozerejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
1 Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
1 Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry pre jedného hráča

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rush Hour - Bláznivá križovatka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rush Hour - Bláznivá křižovatka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rush Hour - Das geniale Stauspiel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rush Hour - Das geniale Stauspiel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rush Hour - Őrült kereszteződés.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií