Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE, sivý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE, sivý
3,8 4 hodnotení
Tablet – displej 10.4 " Full HD 2000 × 1200 TFT, Qualcomm Snapdragon 662 2 GHz, RAM 3 GB, interná pamäť 32 GB, pamäťová karta až 976,56 GB, WiFi, Bluetooth, 4G/LTE, webkamera 8 Mpx+5 Mpx, hmotnosť 472g, USB-C, Android 10
Kód:  SATA1025c0 Produktové číslo:  SM-T505NZAAEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE, sivý

Nový pohľad na svet

Ponorte sa naplno do všetkých vašich obľúbených činností. So štýlovým tabletom Galaxy Tab A7 to bude úplne jednoduché. Vďaka skvostnému dizajnu a nadpriemernému výkonu sa stane vašim novým partnerom v práci či vo voľnom čase. Odteraz bude zdieľanie vašich obľúbených momentov ešte jednoduchšie.

Pripravený zaujať

Galaxy Tab A7 spoločnosti Samsung zaručene pritiahne vašu pozornosť. Odolné kovové vyhotovenie si viete vybrať v niekoľkých farbách. Tablet sa honosí ergonomickým telom s hrúbkou iba 7 mm, ktoré zaistí jeho komfortné používanie nielen pri práci, ale aj zábave.

Kvalitný zážitok na dosah ruky 

Prežite dokonalý filmový zážitok doma, v pohodlí či na cestách. Vaše obľúbené filmy a seriály budú odteraz oveľa dostupnejšie. S tabletom Galaxy Tab A7 a širokouhlým 10,4'' displejom sa pri pozeraní budete cítiť ako v kine. A dokonalú atmosféru ešte doplní špičkové priestorové audio Dolby Atmos.

Dostatočný výkon aj pre náročné hry

S tabletom Galaxy Tab A7 sa už nemusíte obmedzovať nedostatočným výkonom pre vaše obľúbené hry. Osemjadrový procesor s 3 GB RAM hravo zvládne plynulé načítanie a nepretržitý chod zariadenia aj v kombinácii s náročnými hrami. Víťazstvo vám neprekazí ani výdrž batérie s kapacitou 7 040 mAh, ktorá podporuje rýchle 15 W nabíjanie.

Priestor pre všetko, čo máte radi

Všetky vaše multimédiá a aplikácie budú v novom tablete Galaxy Tab A7 šikovne uschované, a to až do veľkosti 32 GB. Ak by toho bolo o čosi viac, úložisko si viete rozšíriť microSD kartou o ďalší 1 TB.

Dajte si pozor na svoj zrak

S tabletom Galaxy Tab A7 bude starostlivosť o vaše oči vylepšená pomocou tmavého režimu. Ten zníži ich únavu a zároveň šetrí batériu. Je na vás, či ho budete používať len v noci alebo aj cez deň. Tmavý režim si viete jednoducho nastaviť niekoľkými dotykmi.

Zohratá dvojica

Aby ste mali prehľad o všetkých prijatých upozorneniach, jednoducho prepojte svoj Galaxy Tab A7 s vaším smarfónom. Nič vám neunikne ani vďaka funkcii Auto Hotspot, ktorá dokáže synchronizovať dáta v prípade, že v okolí práve nemáte sieť Wi-fi.

Ostaňte spolu

Galaxy Tab A7 vám spolu s aplikáciou Google Duo umožní ostať s vašimi milovanými v spojení aj vo chvíľach, kedy nemôžete byť spolu. Či sa už rozhodnete zdieľať vaše obľúbené momenty s priateľmi alebo rodinou, spojenie s nimi bude vždy rýchle a ľahké.

Precízne viacvrstvové zabezpečenie Samsung Knox

Vaše dáta sú v bezpečí. Galaxy Tab A7 je pod ochranou viacvrstvovej bezpečnostnej architektúry Samsung Knox, ktorá zariadenie stráži dokonca už na úrovni hardvéru.

Digitálna trieda pre deti

Objavte čaro aplikácie Samsung Kids. Už sa nebudete musieť obávať neželaných aktivít vašich ratolestí na digitálnych zariadeniach. V aplikácii nájdete množstvo aktivít a hier zameraných na detský rozvoj, vďaka čomu môžu zábavným a náučným spôsobom napredovať. Všetko budete mať pod kontrolou s reportom o ich aktivitách, zatiaľ čo rodičovský zámok vám umožní zamknúť neželané aplikácie.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,4" (26,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 2000 × 1200 Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
3 GB (3 072 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
32 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
976,56 GB (1 000 000 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Výdrž a výkon

Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 662 Hotovo!
Grafický čip
Adreno 610 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Hmotnosť
472 g (0,47 kg) Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, tablet nema funkci GPS - znamena to, ze pri pouzivani aplikaci mapy.cz / googlemaps atp. nezobrazi moji aktualni polohu? Díky O.B.

O ktory model ide? T500 len na wifi alebo T505 ktory ma moznost aj sim karty. Mate celkovo v ponuke 5 ponuk na tento tablet, ani pri jednej neuvadzate sim kartu. vyrobca ma dva modely pricom t505 podporuje aj sim. Mate aj model T505? V akejkolvek farbe ci kapacite uloziska. Dakujem

Dobrý den, mám zakoupený tablet samsung a nebyl by dodán nástroj na vložení karty. Kde ho mohu sehnat?

Bude tablet podporovat micro kartu Samsung MicroSDXC 256 GB EVO Plus UHS-I U3 + SD adaptér

Dobrý deň, dá sa k nemu pripojiť aj pero..?? ak áno aké je najlepšie..??

Dobrý deň , chcel by som sa spýtať , či môžem tento tablet využívať aj bez sim karty.

Dobrý den, jakým způsobem v tomto tabletu funguje datový přenos? Má tablet slot na datovou SIM? Moc děkuji za odpověď.

dobry den. chcel by som sa opytat, ci by bol tento typ tabletu vhodny na zoom meetingy/ ine online meetingy? dakujem

Dobrý den, dá se pomocí sim karty i klasicky telefonovat, nebo slouží pouze k datovému přenosu?

Dobrý den, kdy a kde mohu koupit pouzdro na SAMSUNG Galaxy Tab A7 T505 10.4 ?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE, sivý
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A7 10,4 LTE, sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A7 10.4 LTE šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A7 10.4 LTE grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A7 10.4 LTE grau.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií