Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Šaty na karneval Ľadové kráľovstvo - Elsa Deluxe veľ. M

Zobraziť katalóg
Šaty na karneval Ľadové kráľovstvo - Elsa Deluxe veľ. M
Kostým – pre dievčatko 5-6 rokov, rozmery 68.5-76×127-137cm
Kód:  HRAa4074 Produktové číslo:  883028954469 Stránky výrobcu
Šaty na karneval Ľadové kráľovstvo - Elsa Deluxe veľ. M Predaj skončil

Šaty na karneval Ľadové kráľovstvo - Elsa Deluxe veľ. M

Maškarné plesy a karnevaly sú obľúbenou detskou zábavkou, ktorá je schopná vykúzliť krásny úsmev na tvári a tancom zahriať tváričky do ružova. Pripravte pre svoje deti ideálnu masku a zaručte im pozornosť ich okolia. Vyjadrite vhodnou maskou ich osobnosť a podčiarknite dobré vlastnosti, roztomilosť i nezbednosť. Navyše si pri vytváraní doplnkov a ďalších drobností pre masku užijete skvelú zábavu a prehĺbite vzťah s dieťaťom. Následný karneval v maskách potom už bude len zavŕšením rodinnej pohody a trvalou spomienkou na bezstarostné detstvo.

Tento kostým je inšpirovaný obľúbenými ženskými hrdinkami rozprávky Frozen (v slovenčine Ľadové kráľovstvo). Umožní vašej malej princeznej vcítiť sa do role roztomilej princeznej Elsy. Šaty, ktoré tvoria tento kostým, sú farebne zladené a bohato zdobené motívom snehových vločiek. Nechýbajú ani flitre či naozaj pôsobivý závoj, ktorý sa blyští ako pravý sneh.

Materiál:
Polyester

Veľkosť:
M (68,5-76 x 127-137 cm)

Odporúčaný vek:
5-6 rokov

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Druh
Kostým Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Druh

Druh
Kostým Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ráda bych koupila vnučce k Vánocům kostým Elsa Deluxe. Můžete mi sdělit provenienci zboží, kde bylo vyrobeno? Již jsem se jednou spletla u jiného e-shopu a nechci opakovat stejnou chybu 2x. Předem děkuji. G. Brožková T : 722 050 423

Diskusia a poradňa k Šaty na karneval Ľadové kráľovstvo - Elsa Deluxe veľ. M
Príslušenstvo pre Šaty na karneval Ľadové kráľovstvo - Elsa Deluxe veľ. M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šaty na karneval Ledové království - Elsa Deluxe vel. M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinderkostüm Karnevalskleider Frozen - Elsa Deluxe Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinderkostüm Karnevalskleider Frozen - Elsa Deluxe Größe M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jégvarázs - Elza Deluxe, álarcosbál jelmez, M méret.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií