Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

Šaty na karneval - Korytnačka vel. S

Zobraziť katalóg
Šaty na karneval - Korytnačka vel. S
Kostým - pre vekovú kategóriu 4 - 6 rokov, veľkosť 110 - 120 cm
Kód:  KOS009b Produktové číslo:  8590756502658

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Šaty na karneval - Korytnačka vel. S Predaj skončil

Šaty na karneval - Korytnačka vel. S

Kostým na karneval - Korytnačka je skvelou maskou, ktorá sa bude páčiť dievčatám aj chlapcom. Dokonale skryje aj časť tváre a pre kamarátov tak bude veľmi ťažké odhadnúť, kto sa v kostýme skrýva. Súprava obsahuje blúzu, nohavice a pancier korytnačky, kuklu na hlavu a masku cez oči. Veľká časť kostýmu je v jasne zelenom prevedení a veľmi pripomína známeho korytnačieho Ninja hrdinu. Podrobnosti a ďalšie rekvizity masky sú už len na vašich deťoch a na vás. 

Táto maska ??je skvelou voľbou pre deti, ktoré chcú ísť za nejaké zvieratko, rovnako ako pre deti, ktoré sa chcú zahrať na statočných bojovníkov. Vytvorte spolu so svojimi deťmi ďalšie doplnky masky a užite si pri plánovaní podrobností spoločné chvíle! Nezabudnite tiež na topánky, ktoré nie sú súčasťou masky. Maska vo veľkosti S je určená pre vekovú kategóriu 4 - 6 rokov s veľkosťou postavy 110 - 120 cm. Kostým je pohodlný a umožňuje vášmu dieťaťu voľný pohyb pri hrách aj tanci. Opatrite vášmu dieťaťu kostým, v ktorom sa bude cítiť ako Ninja hrdina!

Obsah balenia:

  • Blúza
  • Nohavice
  • Pancier
  • Kukla
  • Maska na oči

Veľkosť:
S (110 - 120 cm)

Odporúčaný vek:
4 - 6 rokov


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Šaty na karneval - Korytnačka vel. S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Šaty na karneval - Želva vel. S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karnevalskostüm - Schildkröte, Größe S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ruha jelmezbálra – Teknősbéka S méret.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií