Stellar Blade Alzaboxy

Šaty na karneval – Malá čarodejnica veľkosť M

Zobraziť katalóg
Šaty na karneval – Malá čarodejnica veľkosť M
Detský kostým – pre vekovú kategóriu 5–9 rokov, veľkosť 120–130cm
Kód:  KOS033j Produktové číslo:  8590756823982

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Šaty na karneval – Malá čarodejnica veľkosť M Predaj skončil

Šaty na karneval – Malá čarodejnica veľkosť M

Kostým na karneval – Malá čarodejnica je maska na karneval, ktorá učaruje nejednej slečne. Kto by nepoznal príbeh o Harry Potterovi a tu vystupujúcu Hermionu vo veku, kedy dokonca nastupovala do prvej triedy školy v Rokforte alebo príbeh dievčaťa Saxana z filmu Saxana a Lexikon kúziel. Obe dievčatá, ako aj rad ďalších postáv čarodejníc a čarodejníkov v rozprávkach, prežívali svoje dobrodružné príbehy. Vaša slečna si v jednej z postáv určite našla zaľúbenie a má teraz možnosť si v tomto kostýme zahrať postavičku čarodejnice na maškarnom plese, prípadne iné akcie v maskách.

Kostým sa skladá zo šiat a klobúka. Neobsahuje topánky. Je určený pre dievčatá vo veku 5 – 9 rokov a je vo veľkosti 120 – 130 cm. Vaše dievčatko bude mať možnosť doplniť kostým prípadným doplnkom, s ktorým jej môžete pomôcť. Pri príprave kostýmu a vymýšľaní prípadných doplnkov si tak užijete aj veľa zábavy. Najviac zábavy si môžete užiť priamo na karnevale, kde budete môcť sledovať a prípadne sa aj zapojiť do bujarého veselia a bláznenia detí v rôznych maskách.

Balenie obsahuje:

Šaty
Klobúk

Veľkosť:
120 – 130 cm

Odporúčaný vek:
5 – 9 rokov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Šaty na karneval – Malá čarodejnica veľkosť M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kostým Malá čarodějka vel. M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinderkostüm Karnevalskleid - Kleine Zauberin M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Farsangi jelmez - Kis boszorkány, méret: M.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií