Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Schleich 14576 Herrerasaurus

Zobraziť katalóg
Schleich 14576 Herrerasaurus
Figúrka vhodná pre dievčatá aj chlapcov, výška figúrky: 23cm, vhodná od 3 rokov
Kód:  HRAjd0535 Produktové číslo:  4055744007194

Schleich 14576 Herrerasaurus

Postavička Herrerasaura z kolekcie Dinosaurs nemeckého výrobcu figúrok značky Schleich je ručne maľovaná a vyniká svojimi prepracovanými detailmi. Figúrka s rozmermi 7,5 × 12,5 × 23,2 cm je vernou napodobeninou ozajstného zvieraťa. Spoznajte so svojimi deťmi svet prehistorických zvierat pomocou postavičiek Schleich, ktoré sú vyrobené z kvalitného gumového materiálu s dlhou životnosťou. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov. K figúrke je priložená brožúrka so zaujímavými informáciami o danom zvierati.

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich – Herrerasaurus

  • Ručne maľovaná figúrka značky Schleich
  • Verná napodobenina Herrerasaura s prepracovanými detailmi
  • Figúrka je vyrobená z kvalitnej tvrdej gumy
  • Hračka je vhodná pre deti od troch rokov

Poznávajte zaujímavý svet prehistorických zvierat

Herrerasaurus bol jedným z prvých pravekých jašterov, ktorí do doby pred 220 miliónmi rokov ovládali krajinu. Bol to nebezpečný lovec, ktorý sa pohyboval na dvoch nohách a mal ostré zuby. Herrerasaurus bol trochu malý v porovnaní s Giganotosaurom a Spinosaurom, ktorí žili oveľa neskôr. Bol len tri až štyri metre vysoký. Naopak, nohy mal veľmi silné, aby mohol rýchlo šprintovať. Dinosaurus Herrerasaurus mal dosť neobvyklú spodnú čeľusť, ktorou mohol pohybovať sem a tam prostredníctvom pružného kĺbu. To mu umožnilo lepšie uchopiť svoju korisť. Bol pomenovaný po argentínskom pastierovi kôz Victorinovi Herrerovi. 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
23 cm Hotovo!
Druh
Dinosaury Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!
Vlastnosti
Nepohyblivé Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
23 cm Hotovo!

Vlastnosti

Druh
Dinosaury Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!
Vlastnosti
Nepohyblivé Hotovo!
Počet figúrok
1 ks Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Schleich 14576 Herrerasaurus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schleich Herrerasaurus 14576. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schleich 14576 Herrerasaurus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schleich 14576 Herrerasaurus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Schleich 14576 Herrerasaurus.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií