Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Simba Elektronická gitara

Zobraziť katalóg
Simba Elektronická gitara
Hudobná hračka pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAif4325 Produktové číslo:  4006592686284 Stránky výrobcu
Simba Elektronická gitara Predaj skončil

Simba Elektronická gitara

Vyberte si jedinečnú hračku z obsiahlej série detských hudobných nástrojov My Music World od známej nemeckej firmy Simba. Nechajte svoje deti spoločne tvoriť všemožné hudobné kreácie, možno sa stanú skvelou detskou kapelou. Kvalitná detská gitara poteší každého malého hudobníka. Elektronická gitara má rozmery 26 × 66 × 6 cm. Hračka rozvíja hudobný sluch a kreativitu dieťaťa. Súčasťou baleniasú tri 1,5 V LR6 batérie.

Kľúčové vlastnosti Simba elektronickej gitary

  • Elektronická gitara poteší každého malého gitaristu
  • Kvalitný výrobok od známej firmy Simba
  • Pomáha rozvíjať hudobný sluch a kreativitu
  • Praktický čierny odnímateľný popruh
  • Gitara je vybavená svetelnými efektmi
  • Možnosť pripojenia MP3 prehrávača
  • Súčasťou balenia sú tri 1,5 V LR6 batérie
  • Gitara je vhodná pre deti od 6 rokov

Gitara ako sa patrí!

S elektronickou Simba gitarou si užijete naozaj veľa zábavy! Detská gitara má v sebe nachystané demo nahrávky hudby a veľa rôznych módov na tvorenie skvelých gitarových sól. Ku gitare je možné pripojiť aj MP3 prehrávač s obľúbenými pesničkami. Pre navodenie tej správnej koncertovej atmosféry má gitara aj svetelné efekty. Ku gitare je praktický čierny odnímateľný popruh cez rameno. Elektronická gitara mánastaviteľnú hlasitosť.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na hudobníkov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simba Elektronická gitara Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Elektronická kytara. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba E-Gitarre. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba E-Gitarre. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba Elektronikus játék gitár.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií