Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Simba Superplay Stajňa

Zobraziť katalóg
Simba Superplay Stajňa
Stavebnica určené pre chlapcov a dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif4025 Produktové číslo:  4006592009199 Stránky výrobcu

Simba Superplay Stajňa

Pre všetkých milovníkov a milovníčky koní je tu krásna stavebnica s motívom stajne zo série Simba Superplay. Jednoduché zostavenie a veľa variantov hrania z nej robí ideálnu hračku aj pre menšie deti. Detailné spracovanie stajne sa verne približuje realite. Stavebnica Simba má dokonca niekoľko pohyblivých prvkov a figúrky, s ktorými sa môžete hrať. Nechýba ani červený džíp.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Simba Superplay Stajňa

  • Detailne spracovaná stajňa, ktorú si môžete zostaviť
  • Obsahuje 4 figúrky, 2 kone a auto s prívesom
  • V balení sa nachádza veľké množstvo doplnkov
  • Simba stavebnica je ľahko zostaviteľná
  • Rad Superplay prináša jedinečný zážitok z hrania
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Stavebnica s množstvom príslušenstva

Hoci stavebnica obsahuje veľké množstvo dielikov, nie je vôbec zložité ju zostaviť. Žlto-sivú budovu s čiernou strechou zdobí niekoľko sýto zelených otváracích dverí. Stajňa má na streche žlté okná. Vnútri sú dva priestranné boxy pre kone. Dookola sa tiahne drevený plot. Stavebnica Simba Superplay stajňa prináša aj džíp s prívesom na kone a štvorčlenný personál, ktorý sa stará o hladký chod. Radosť prinesú aj dva statné kone. Okrem toho v balení nájdete veľa ďalšieho príslušenstva od hrebeňa na česanie po vidly a koliesko.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2 009/48/ES z 18. júna 2 009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simba Superplay Stajňa
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Superplay Stáj. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Superplay Stall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Superplay Stall. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba Superplay Istálló.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií