PET AD homeoffice

Simba Žirafa hudobná

Zobraziť katalóg
Simba Žirafa hudobná
Plyšová hračka - 32cm, vhodná od narodenia
Kód:  HRAif4258 Produktové číslo:  4006592420833 Stránky výrobcu
Simba Žirafa hudobná Predaj skončil

Simba Žirafa hudobná

Roztomilá žirafa značky Simba je príjemnou spoločnosťou pre každé bábätko. Táto hračka získa svojim pôsobivým dizajnom okamžite pozornosť aj najmenších detí a rodičov poteší jej absolútna bezpečnosť, vďaka čomu je žirafka vhodná pre deti už od narodenia. Žirafa je vyrobená z kvalitného a zároveň veľmi jemného plyšu. Hravý dizajn a vysokú bezpečnosť dopĺňa jemná melódia, ktorá sa spustí po vytiahnutí žirafieho krku a pomôže utíšiť vašu ratolesť behom pár sekúnd. A aby mohla byť žirafka vášmu bábätku neustále nablízku možno ju pomocou popruhu pripevniť na kočík či postieľku.

Hlavné prednosti hudobnej Žirafy

  • Hravý dizajn pútajúci pozornosť aj najmenších detí
  • Kvalitný a zároveň hebký materiál
  • Hrá príjemnú melódiu
  • Možnosť pripnutia na kočík či postieľku

 

 Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je prehlásenie o zhode CE.

 

 
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Výška
32 cm Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
32 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simba Žirafa hudobná
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Žirafa hudební. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Giraffe Musik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Giraffe Musik. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba Zenélő zsiráf .
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií