Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Školský batoh na kolieskach Marvel Avengers

Zobraziť katalóg
Školský batoh na kolieskach Marvel Avengers
s rozmermi 540 x 300 x 270 mm, hmotnosť 1,5 kg, nosnosť 5 kg
Kód:  SUC004c Produktové číslo:  5291134043406

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Školský batoh na kolieskach Marvel Avengers Predaj skončil

Školský batoh na kolieskach Marvel Avengers

Jedinečnou prednosťou školského batohu Marvel Avengers na kolieskach sú kolieska, vďaka ktorým žiaci nemusia nosiť batoh na chrbte, ale pohodlne ho za sebou povezú za vysúvací držadlo. Nádherný vzhľad batohu v šedočierne farbe nadchne obzvlášť skalných fanúšikov obľúbených hrdinov Avengers. Okrem koliesok má batoh tiež ramenné polstrované nastaviteľné popruhy, možno ho teda dobre nosiť aj na chrbte. Aby nedošlo k zašpineniu oblečenia, dajú sa kolieska jednoducho schovať. Batoh môžete využiť aj vo voľnom čase, je vhodný na dovolenku či pre cestovanie v lietadle.

Batoh je priestranný a ponúka veľa úložných vreciek, do najväčšej kapsy sa zmestia bez problému všetky učebnice a zošity, menšie vrecko je vhodné pre peračník, desiatu a ďalšie pomôcky, do predné vrecká môžete uschovať ostatné drobnosti. Na bočných stranách batohu sa nachádzajú dve vrecká na gumu, v ktorých nájdete miesto pre fľašu na pitie. Školský batoh môžu žiaci zavesiť za uško na háčik u lavice alebo ho ľahko uchopiť do rúk. Ozdobným prvkom je červený jazdec na zipsu, ktorý podčiarkuje dizajn batohu.


Hlavné prednosti:

  • praktické kolieska a držadlo
  • nastaviteľné polstrované popruhy
  • vhodný pre deti prvého stupňa základnej školy
  • ideálny na cesty

Parametre a špecifikácie:

Design:
Marvel Avengers

Rozmery:

  • bez konštrukcie: 43 x 30 x 23 cm
  • s konštrukciou: 54 x 30 x 27 cm
  • výška s vysunutým madlom: 86 cm

Hmotnosť:
1,5 kg

Nosnosť:
5 kg

Materiál:
Kvalitný vodeodolný materiál

Určené:
Pre žiakov prvého stupňa základnej školy

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!
Druh
Školské potreby Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Druh

Druh
Školské potreby Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Školský batoh na kolieskach Marvel Avengers Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Školní batoh na kolečkách Marvel Avengers. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schultasche auf Rädern Marvel Avengers. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schultasche auf Rädern Marvel Avengers. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Iskola táska kerekeken Marvel Avengers.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií