Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Dino Slony panoramatické

Zobraziť katalóg
Dino Slony panoramatické
5 3 hodnotení
Puzzle – 1000 dielikov, odporúčaný vek od 5 – 99 rokov
Kód:  ZA101a Produktové číslo:  8590878545120

Dino Slony panoramatické

Puzzle Slony je zábavná skladačka pre deti i dospelých, ktorá rozvíja, precvičuje a cibrí nielen vašu fantáziu, ale aj pamäťový um, rozvíja jemnú motoriku a tvarové diferencie. Táto nestarnúca zábava s motívom slonov nadchne svojou zložitosťou nejedného puzzle nadšenca. Skladačka obsahuje 1 000 dielikov, s ktorými si tak užijete niekoľko hodín príjemnej zábavy. Výrobok je vhodný pre deti od 5 rokov.

Špecifikácia:

Počet dielikov: 1 000
Motív: Slony

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou rozměry po složení? Děkuji

Diskusia a poradňa k Dino Slony panoramatické
Príslušenstvo pre Dino Slony panoramatické
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Sloni panoramatické. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Elefanten Panorama. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Elefanten Panorama. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dino Elefántok panoráma.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií