PET AD homeoffice

Smart Angry Birds - Útok

Zobraziť katalóg
Smart Angry Birds - Útok
4,5 2 hodnotení
Spoločenská hra – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  ZA044n Produktové číslo:  8595558301300

Smart Angry Birds - Útok

Logická hra pre jedného hráča založená na princípe obľúbených Angry Birds. Hra využíva klasický herný mechanizmus posúvania dielikov, ktorý je tu však zaujímavo okorenený. Vašou úlohou bude zbaviť sa ošípaných, ale nebude to vôbec jednoduché! Tešiť sa môžete na celkovo 48 zadaní rôznych náročností, ktoré poriadne potrápia vaše mozgové závity.

Séria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíjajú logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbujú schopnosť koncentrácie a plánovania. Všetky hry z tejto série sú krásne graficky spracované a veľmi kvalitné. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené.

Parametre a špecifikácia:

Počet hráčov:
1

Odporúčaný vek:
7 +

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Smart Angry Birds - Útok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Angry Birds - Útok.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií