Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Smart – Princ a drak

Zobraziť katalóg
Smart – Princ a drak
4,0 2 hodnotení
Spoločenská hra – pre 1 a viac hráčov, odporúčaný vek od 5–99 rokov
Kód:  ZA042s Produktové číslo:  8595558300556

Smart – Princ a drak

Princ a drak je zábavná logická hra, ktorá vás prenesie do prostredia fantázie. Pomôžte princovi zachrániť princeznú, ale pozor, cestu vám bude znepríjemňovať nebezpečný čarodejník aj neľútostný drak. Cieľom je poskladať 9 herných dielikov tak, aby všetky cesty viedli správnym smerom a prepojili niektoré obrázky na hernom pláne. Rozhodne to nie je také jednoduché, ako by sa mohlo zdať – niektoré obrázky nesmú byť prepojené. Táto hra vám prináša 1 001 možností. Dokážete nájsť správne riešenie?

Séria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíjajú logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbujú schopnosť koncentrácie a plánovanie. Všetky hry z tejto série sú v krásnom grafickom spracovaní a kvalitnom vyhotovení. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené.

Parametre a špecifikácia:

Obsah balenia:

Herná doska
9 herných dielikov
Pravidlá

Odporúčaný vek:
5 – 99

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je důvodem reklamace, že tisk na kostkách absolutně nesedí? Cesty nenavazují... Dceru hra baví, vrátit ji nechce, ale abych pravdu řekla, mně se to vůbec nelíbí...

Diskusia a poradňa k Smart – Princ a drak
Príslušenstvo pre Smart – Princ a drak
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart - Princ a drak.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií