Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Spievaj a tancuj – Pec nám spadla

Zobraziť katalóg
Spievaj a tancuj – Pec nám spadla
Hra – detská, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  EF129 Produktové číslo:  8592168546831
Spievaj a tancuj – Pec nám spadla Predaj skončil

Spievaj a tancuj – Pec nám spadla

Spievaj a tancuj je pohybová hudobná hra pre rodičov a deti. Obsahuje 11 známych ľudových pesničiek, ktoré si rodičia so svojími deťmi môžu zahrať, zaspievať a podľa obrázkov aj zostaviť tanček ku každej pesničke. Pomocné karty s tanečnými pozíciami slúži na to, aby dieťa ihneď videlo, ktoré ďalšie tanečné pozície v pesničke nasledujú.

Každá pesnička obsahuje popri texte aj notový záznam a tanečný návod. Ak máte doma hudobný nástroj, môžete si pesničku aj zahrať, pretože vďaka šikovnému notovému zápisu sa zaobídete aj bez znalosti nôt. Zvukový záznam všetkých skladieb navyše nájdete na webových stránkach výrobcu.

Hra Spievaj a tancuj bola navrhnutá v spolupráci so špeciálnymi pedagógmi. Dieťa sa nenásilnou a zábavnou formou naučí vnímať rytmus, intonáciu, melódiu reči i spevu. Zoznámi sa s notami aj tónmi a navyše sa naučí radovať z pohybu. Dieťa sa tiež učí napodobňovať druhých, buduje si vzťah k hudbe a v neposlednom rade prehlbuje komunikáciu s rodičmi.

Parametre a špecifikácia:

Zoznam pesničiek:

Adamko náš
Beží líška k táboru
Bežala ovečka
Halí, belí, kone v kapuste
Mačka lezie dierou
Šiel tade, mal gajdy
Ovčiaky, čtveráci
Pec nám spadla
Pod naším okienkom
Skákal pes cez ovos
Na tom pražskom moste

Odporúčaný vek:
3+

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spievaj a tancuj – Pec nám spadla
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zpívej a tancuj - Pec nám spadla . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zpívej a tancuj - Pec nám spadla . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zpívej a tancuj - Pec nám spadla . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Énekelni és táncolni - A gyilkos leesett.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií