Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Staedtler Ergo Soft Box 12 farieb

Zobraziť katalóg
Staedtler Ergo Soft Box 12 farieb
Pastelky – trojhranné
Kód:  HRAif3882 Produktové číslo:  4007817157077 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Staedtler Ergo Soft Box 12 farieb Predaj skončil

Staedtler Ergo Soft Box 12 farieb

Ak patríte medzi kreatívnych jedincov, ktorí radi relaxujú s ceruzkami, pastelkami a papierom, určite si obľúbite túto kolekciu trojhranných pasteliek od firmy Staedtler. Tieto farebné pastelky si obľúbite vďaka ich ergonomickému tvaru, ktorý zabezpečuje ich pohodlné držanie, takže pri kreslení vydržíte aj celé hodiny. Trojhranné pastelky sa dodávajú v plastovej škatuľke, ktorá ich chráni pred poškodením, ale môže aj výborne poslúžiť ako stojan na pastelky. Polámanie pasteliek Ergo Soft Box minimalizuje unikátna a inovatívna ABS biela ochranná vrstva.

Kľúčové vlastnosti kolekcie trojhranných pasteliek Ergo Soft Box

  • Ergonomický trojhranný unikátny tvar s protišmykovým povrchom
  • Plastová krabička poslúži aj ako stojan
  • ABS – biela ochranná vrstva zvyšuje odolnosť proti zlomeniu
  • Výrazné a sýte farby
  • Certifikát PEFC

Vychutnajte si farby s trojhrannými pastelkami Staedtler

Kolekcia trojhranných pasteliek obsahuje celkom 12 farieb. Ide o kvalitnú kolekciu pasteliek, ktorá vám poskytne sýte a živé farby, nemusíte sa teda báť mdlých odtieňov, ktoré na papieri fakticky zanikajú. Do pasteliek je vsadená mäkká tuha s priemerom 3 mm, ktorá vám umožní dokonale vykresliť detaily. Pastelky sa výborne strúhajú nielen vďaka vsadenej kvalitnej tuhe, ale aj vďaka kvalitnému drevu. Na výrobu týchto pasteliek je totiž používané kvalitné drevo z trvalo udržateľného lesného hospodárstva, čo potvrdzuje certifikát PEFC. Nechajte svoju myseľ vznášať sa na vlnách tej najfarebnejšej fantázie, ktorú môžete vďaka tejto kvalitnej kolekcii trojhranných pasteliek jednoducho preniesť na papier, a to vrátane všetkých detailov.

Parametre a špecifikácia

Typ
Pastelky Hotovo!
Tvar úchopu
Trojhranný Hotovo!

Typ

Typ
Pastelky Hotovo!

Úchop

Tvar úchopu
Trojhranný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Staedtler Ergo Soft Box 12 farieb Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Staedtler Ergo Soft Box 12 barev. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Buntstifte Staedtler Ergo Soft Box 12 Farben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Buntstifte Staedtler Ergo Soft Box 12 Farben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Staedtler Ergo Soft Box, 12 szín.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií