Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ kancelář

Staedtler Noris 12 farieb

Zobraziť katalóg
Staedtler Noris 12 farieb
5 3 hodnotení
Vodové farby - 12 farieb, v balení štetec a bieloba
Kód:  HRAif3894 Produktové číslo:  4007817888018

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Staedtler Noris 12 farieb

Ak patríte medzi kreatívnych jedincov, ktorí radi relaxujú po boku farieb a papiera, určite si zamilujete túto súpravu vodových farieb od firmy Staedtler. Tieto populárne vodové farby Noris Club si zamilujete vďaka ich širokej škále farieb a ich jednoduchej miešateľnosti.

Kľúčové vlastnosti súpravy vodových farieb Noris Club

  • Široká škála farieb (až 12 farieb a 1 biela tuba)
  • Štetec je súčasťou balenia
  • Jednoduchá miešateľnosť
  • Výrazné a sýte farby

Užívajte si tvorivý relax s vodovými farbami Staedtler

Súprava vodových farieb Noris Club obsahuje spolu 12 farieb a jednu tubu bielej farby. Ide o kvalitnú súpravu vodových farieb, ktorá vám poskytne sýte a živé farby, nemusíte sa teda báť mdlých odtieňov, ktoré na papieri v podstate zanikajú. Súčasťou balenia je aj úzky štetec, takže ihneď po rozbalení tejto súpravy vodoviek môžete začať maľovať. Nechajte svoju myseľ unášať sa na vlnách tej najfarebnejšej fantázie, ktorú môžete vďaka tejto kvalitnej súprave vodových farieb jednoducho preniesť na papier.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Typ
Vodovky Hotovo!
Počet farieb
12 Hotovo!
Obsah balenia
Štetec, Bieloba Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Vodovky Hotovo!
Počet farieb
12 Hotovo!
Obsah balenia
Štetec, Bieloba Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Staedtler Noris 12 farieb Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si STAEDTLER Noris 12 barev. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staedtler Noris Wasserfarbmalkasten 12 Farben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staedtler Noris Wasserfarbmalkasten 12 Farben. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Staedtler Noris 12 szín.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií