Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Star Wars Classic - Yoda

Zobraziť katalóg
Star Wars Classic - Yoda
4,6 5 hodnotení
Figúrka 50 cm, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5940 Produktové číslo:  0039897908199 Stránky výrobcu

Star Wars Classic - Yoda

Prichádza k vám obľúbený Yoda zo Star Wars v podobe úžasnej 75 cm vysoké figúrky. Yoda je majster Jedi neznámej rasy. Meria ani nie meter, ale jeho schopnosti používať Silu sú o to väčšie. Je starý, veľmi múdry a väčšinu konfliktov rieši pomocou Sily. Svoj polovičný meč používa len v núdzi. Yoda je žiakom majstra N'kata Del gorm a vycvičil už veľa mladých padawanov a rytierov Jedi. S postavou známej filmovej ságy sa vaše dieťa od 3 rokov skvelo zahrá.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívna hračka pre deti od 3 rokov
  • Kvalitne spracovaná akčná figúrka
  • Výška 75 cm
  • Pozor, obsahuje malé časti - nevhodná pre deti do 36 mesiacov

Hra na Hviezdne vojny

Kultový sci-fi Star Wars - Hviezdne vojny zobrazujú konflikt medzi rádmi Jedi a Sith, ktorých stúpenci dokážu ovládať vesmírnu Silu. V centre pozornosti je príbeh Anakina Skywalkera (Darth Vadera), ktorý sa z rytiera Jedi stane učeníkom Temnej strany Sily. Zároveň sledujeme počiny Darth Sidiousa, arcizloducha túžiaceho ovládnuť galaxiu.

 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

takze 50 alebo 75cm?

Diskusia a poradňa k Star Wars Classic - Yoda
Príslušenstvo pre Star Wars Classic - Yoda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Classic - Yoda. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Classic - Yoda. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Classic - Yoda. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Classic Star Wars - Yoda.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií