AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Star Wars Epizoda 7 – Unkar Plutt

Zobraziť katalóg
Star Wars Epizoda 7 – Unkar Plutt
Figúrka – výška 9.5cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa6261m Produktové číslo:  ASRT5010994920388 Stránky výrobcu
Star Wars Epizoda 7 – Unkar Plutt Predaj skončil

Star Wars Epizoda 7 – Unkar Plutt

Originálna pohyblivá figúrka Star Wars Epizóda 7 vrátane príslušenstva. Tie najobľúbenejšie postavy sú tu a je len na vás, či z nich vytvoríte jednotnú alianciu alebo ich rozdelíte na „svetlú a temnú stranu". Séria akčných figúrok z filmovej Epizódy 7 je plne kompatibilná a jednotliví členovia si môžu meniť vybavenie, zbrane a príslušenstvo. 

 

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
9,5 cm Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
9,5 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Epizoda 7 – Unkar Plutt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Epizoda 7 - Unkar Plutt. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 - Unkar Plutt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 - Unkar Plutt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars 7. rész - Unkar Plutt.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií