Alza pre firmy

Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe

Zobraziť katalóg
Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe
Figúrka - odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRA814d Produktové číslo:  ASRT5010994903268
Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe Predaj skončil

Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe

Úžasná figúrka pre všetkých milovníkov Hviezdnych vojen. Darth Maul zo Star Wars prichádza aj s doplnkami, aby ste si mohli svojho obľúbeného hrdinu zostaviť presne podľa svojich predstáv. Darth Maul bol Temný Pán zo Sithu a prvý učeník Darth Sidiousa. Nechajte sa vtiahnuť do medzigalaktického boja medzi dobrom a zlom. Postavička je vďaka kĺbovým častiam pohyblivá a poteší všetkých zberateľov a fanúšikov tejto nesmrteľnej ságy. Môžete tiež oddeliť hlavu, ruky a nohy a znova ich pripojiť, kam chcete. Vďaka univerzálnym spojom môžete zamieňať časti s akoukoľvek inou figúrkou Star Wars, jednotlivé časti sú totiž kombinovateľné s celým radom Hero Mashers.

Kľúčové vlastnosti

  • Postava Darth Maul zo Star Wars
  • Súčasťou 2 kusy doplnkov
  • Figúrka má 15 cm
  • Kĺbové pohyblivé časti tela
  • Kombinovateľné s celým radom Hero Mashers

Rozmery balenia:
24 × 20 × 4 cm

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
15 cm Hotovo!
Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
15 cm Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars Hero Mashers - Darth Maul Deluxe.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií