Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Star Wars Rebels - Obrázok 2 zbierky Garazeb zeb Orrelios

Zobraziť katalóg
Star Wars Rebels - Obrázok 2 zbierky Garazeb zeb Orrelios
Figúrka 50 cm, doporučený vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5935a Produktové číslo:  ASRT0039897835709 Stránky výrobcu
Star Wars Rebels - Obrázok 2 zbierky Garazeb zeb Orrelios Predaj skončil

Star Wars Rebels - Obrázok 2 zbierky Garazeb zeb Orrelios

Hviezdná flotila Garazeb z hviezdnych vojenských rebelov teraz prichádza vo forme 50cm luxusných figurín.Garazeb zvaný Zeb je inteligentný, vzdelaný sval s hrozným zmyslom pre humor. Väčšinou je v postavení obhajcu. Je veľmi nadšený bojovník s akrobatickými zručnosťami a jeho obľúbenou zábavou je bitka Stormtrooper. S pohyblivou postavou zo známej filmovej ságy, vaše dieťa vyhrá veľa 3 rokov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívna hračka pre deti od 3 rokov
  • Vysoko kvalitná akčná figúrka
  • Star Wars Rebels Garáž
  • Výška 50 cm
  • Dajte si pozor, obsahuje malé časti - nevhodné pre deti do 36 mesiacov

Hra Star Wars

Star Wars kultový sci-fi - Hviezdne vojny ukazujú konflikt medzi nariadeniami Jedi a Sith , ktorých následovníci môžu ovládať Vesmírne sily. Pozornosť je príbeh Anakin Skywalker (Darth Vadera), ktorý sa stane žiakom Jedi Knight Dark Side of the Force. Zároveň sledujeme pôvody Darth Sidiouse, arcistu túžby ovládať galaxiu.

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
50 cm Hotovo!
Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
50 cm Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Rebels - Obrázok 2 zbierky Garazeb zeb Orrelios Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Rebels - Figurka 2. kolekce Garazeb zeb Orrelios. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Rebels - Figurka 2. kolekce Garazeb zeb Orrelios. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Rebels - Figurka 2. kolekce Garazeb zeb Orrelios. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars Rebels - Figura 2 Garazeb Orrelios.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií