AlzaPlus+ kancelář P&G MS v hokeji_CZ

Step by Step – 5 dielna súprava srneček

Zobraziť katalóg
Step by Step – 5 dielna súprava srneček
Školská súprava – obsahuje batoh, plný peračník, puzdro, peňaženku, vrecko na cvičebný úbor alebo prezuvky, ergonomicky tvarovaný chrbát u batoha, objem 20 litrov, hmotnosť 1200g, vonkajší rozmer 23.5×33×38.5cm
Kód:  GR494 Produktové číslo:  4047443247513 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Step by Step – 5 dielna súprava srneček Predaj skončil

Step by Step – 5 dielna súprava srneček

Školská súprava s motívom srneček určite spríjemní výučbu aj domácu prípravu každému žiakovi 1. stupňa základnej školy. Deti sa môžu kamarátom pochváliť nielen štýlovým batohom, ale aj zladeným peračníkom, puzdrom, peňaženkou a batôžkom na prezuvky alebo cvičebným úborom. Anatomický batoh je odľahčený a vďaka špeciálne navrhnutým popruhom rovnomerne zaťaží plecia dieťaťa, čím predíde zdravotným problémom. Sťahovací batôžtek na cvičebný úbor sa dá pohodlne nosiť aj cez rameno či pripevniť k batohu.

Prečo zaobstarať celú súpravu 5 v 1?

  • Ušetríte čas so zháňaním jednotlivých potrieb
  • Všetka dôležitá školská výbava je spolu zladená
  • Cenovo výhodnejšie než samostatné nákupy
  • Dieťa potešíte viac vecami s obľúbeným motívom

Pohodlný školský batoh

Najhodnotnejší zo súpravy je práve veľmi ľahký anatomický batoh s rozmermi 23,5 × 33 × 38,5 cm, ktorý sa vďaka ergonomickému tvaru správne usadí dieťaťu na chrbte. Hlavná priestranná komora je ideálna na zošity a učebnice, predné izolované vrecko zase na peračník alebo desiatu. Chrbát batohu je vypolstrovaný príjemným priedušným materiálom a jeho široké nastaviteľné popruhy dokonale priľnú k ramenám. Občas sa do školy či domov musí ísť aj v tme a v týchto prípadoch iste oceníte bezpečnostné reflexné plochy. Hodí sa tiež vystužený textilný úchyt pre rýchle prenášanie v ruke.

Navyše získate...

Okrem batohu sa nepochybne bude hodiť taktiež vybavený jednoposchodový peračník s pútkami na písacie potreby. Vnútri nájdete aj širšie pútka na pravítka, gumu a strúhadlo a pohodlne sa zmestí aj rozvrh hodín. Praktické puzdro pojme zvyšok dôležitých pomôcok a dieťa určite využije aj užitočný batôžtek na prezúvky alebo úbor do telocviku. Jednoducho ho stiahne, prehodí cez plece a môže vyraziť. V neposlednom rade urobí radosť aj štýlová peňaženka na vreckové.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Step by Step – 5 dielna súprava srneček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Step by Step - 5 dílný set Srneček.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií