AlzaBoxy Q1 PET

Sylvanian Families Rodina mačiek s čiernym kocúrom

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Rodina mačiek s čiernym kocúrom
5 1 hodnotení
Figúrky –, od 3 rokov
Kód:  HRAjd0458 Produktové číslo:  5054131051818
Sylvanian Families Rodina mačiek s čiernym kocúrom Predaj skončil

Sylvanian Families Rodina mačiek s čiernym kocúrom

Rodinka mačičiek poteší každé malé dieťa. Ocino, čierny kocúr, mamka a dve malé deti sú vyrobení z plastu, ktorý je potiahnutý jemným semišom príjemným na dotyk. Očká sú z čiernych korálok. Končatiny majú pohyblivé a ich hlava sa otáča. Oblečenie sa dá pohodlne vyzliekať a obliekať. Mamička a otecko sú veľkí 9,5 cm, deti 8 cm. Hračky sú určené pre deti od troch rokov. 

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Sylvanian Families Rodina mačiek s čiernym kocúrom

  • Mamička, otecko a dve deti
  • Vyrobení z plastu, ktorý je potiahnutý jemným semišom
  • Očká z čiernych korálok
  • Pohyblivé končatiny a otáčacia hlava
  • Oblečenie sa dá vyzliecť a znovu obliecť

Dedinka Sylvanian Families

Japonské postavičky Sylvanian Families vznikli už v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti na celom svete. Pôvodne išlo o rodinky lesných zvierat, postupne pribúdali aj ďalšie druhy, ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje mnoho zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré je možno každej mini rodinke zaobstarať. Počnúc domčekmi a autami, končiac všetkými nenahraditeľnými doplnkami.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky figúrky Sylvanian Families rodinka
» Všetky Sylvanian Families doplnky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Rodina mačiek s čiernym kocúrom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Rodina koček s černým kocourem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families - Schwarze Katzen Familie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families - Schwarze Katzen Familie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Cica család fekete kandúrral.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií