Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Sylvanian Families Zrub s príslušenstvom A

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Zrub s príslušenstvom A
5 1 hodnotení
Herná sada pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 3 rokov, výška 26 cm
Kód:  HRAjd0617 Produktové číslo:  5054131052785
Sylvanian Families Zrub s príslušenstvom A Predaj skončil

Sylvanian Families Zrub s príslušenstvom A

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré tu majú svoje krásne domčeky. Občas si ale potrebujú oddýchnuť a zmeniť prostredie – rady jazdia napríklad do svojho víkendového zrubu. Tento zrub s príslušenstvom (A) má dve poschodia prepojené rebríkom, veľkú terasu, balkón a otváracie vstupné dvere. Po otvorení podlahy na terase sa objaví vírivka so sprchou, zvieratká môžu relaxovať napríklad v jednej z hojdacích sietí. Táto súprava obsahuje ako bonus aj dve figúrky králičkov (mamičku a dievčatko), súpravu do kuchyne s mikrovlnnou rúrou a riadom, jedálenský stôl a súpravu pre bábätko na hranie (hojdačku a hračky).

Kľúčové vlastnosti nábytku Sylvanian Families – Zrub s príslušenstvom (A)

  • Domček pre deti značky Sylvanian Families
  • Víkendový zrub s príslušenstvom
  • Príslušenstvo A obsahuje: 2 figúrky zajačikov, vybavenie kuchyne a súpravu pre bábätko na hranie
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Vhodný pre deti od 3 rokov
  • Kompatibilný s domčekom na strome (prepojenie šmykľavkou)

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sú vyrábané už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to sú základné koncepty všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká – všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. „Evergreenové“ hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, ako majú pri hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Rozmery:
50 × 31 × 20 cm

Rozmer terasy:
16 × 13 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
26 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
26 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Srub s příslušenstvím A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families - Blockhütte mit Zubehör A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families - Blockhütte mit Zubehör A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Hétvégiház "A" ajándékszett.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií