AD homeoffice PET

Tablet Zvieratká

Zobraziť katalóg
Tablet Zvieratká
s číslami, farbami a zvieratkami.
Kód:  HRAa10750 Produktové číslo:  8591945072655

Tablet Zvieratká

Len dospelí môžu mať svoj vlastný tablet. A to hovorí kto? Existencia detského tabletu s číslami, farbami a zvieratkami svedčia o opaku. Potešte svoje maličké a kúpte im originálne hračku, ktorá je zabaví na dlhé hodiny. Okrem zábavy prináša ale tablet aj poučenie, a to v podobe 6 rôznych aktivít, v rámci ktorých môžu vaše ratolesti objaviť viac ako 40 druhov zvierat, zúčastňovať sa kvízov a učiť sa rozoznávať farby aj čísla. Roztomilé ilustrácie si iste získajú srdce každého malého nezbedníka. Tablet je ľahký, elegantný a ľahko sa prenáša. Vhodné pre deti od 9 mesiacov. Batérie 2 × AA sú súčasťou balenia. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tablet Zvieratká
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tablet Zvířátka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tablette Tiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tablette Tiere. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: tabletta Állatok.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií