Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Tlapková patrola Air Rescue Rocky

Zobraziť katalóg
Tlapková patrola Air Rescue Rocky
Plyšová hračka – z Tlapkové patroly, pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAkn0657m Produktové číslo:  ASRT778988066430 Stránky výrobcu
Tlapková patrola Air Rescue Rocky Predaj skončil

Tlapková patrola Air Rescue Rocky

Známa postavička z animovaného seriálu Paw Patrol alebo aj Tlapkové patroly poteší každé malé dieťa. Roztomilý psík v zelenom kostýme so šiltovkou ochráni všetky detičky a rád sa s nimi pomazná. Deti sa s ním budú cítiť vždy bezpečne. Tentokrát je však Rocky Air Rescue vybavený špeciálnymi doplnkami, ktoré ho premenia na leteckého záchranára. Všetko sa rozbehne, len čo mu stlačíte tlačidlo na hrudi. Rozmery balenia 18,5 × 5,5 × 16,5 cm.

Kľúčové vlastnosti Air Rescue Rocky zo seriálu Tlapkové patroly

  • Figúrka Air Rescue z dobrodružného animovaného seriálu Tlapkové patroly
  • Psík s názvom Rocky
  • Výška figúrky je 6 cm
  • V kolekcii nájdete 6 psíkov - Skye, Marshall, Chase, Everest, Rubble a Zuma
  • Postava z večerníčka

Veľa dobrodružstva

Nielen deti, ale rovnako aj dospelých nadchnú títo odvážni psí záchranári známi ako Tlapková patrola. Psi radi ochránia vaše deti rovnako ako v rozprávke. Malí obdivovatelia sa tak s nimi budú cítiť v bezpečí doma, u babičky aj v škôlke. Samé si môžu vybrať zvieratko, ktoré im bude najbližšie alebo si zostaviť rovno celú svorku. V kolekcii nájdete stvárnené psíky s rôznymi schopnosťami. 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Labková patrola Hotovo!
Druh
Plyšáci Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Labková patrola Hotovo!

Druh

Druh
Plyšáci Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tlapková patrola Air Rescue Rocky Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tlapková patrola Air Rescue Rocky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PAW Ptrol Air Rescue Rocky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PAW Ptrol Air Rescue Rocky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Air Rescue Rocky A Mancs őrjáratból.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií