Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Transformers Deluxe Autobot Drift

Zobraziť katalóg
Transformers Deluxe Autobot Drift
5 1 hodnotení
Figúrka výška 21 cm, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAif0472g Produktové číslo:  ASRT5010993372287

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Transformers Deluxe Autobot Drift

Sú vaše deti nadšenci Transformers? Urobte im radosť a kúpte im jednu zo známych postavičiek. Figúrka robota sa počas krátkej chvíle premení na auto a zase späť v niekoľkých rýchlych krokoch. Figúrka Transformers je vyrobená z nezávadného a bezpečného materiálu, je vhodná pre deti od 8 rokov. Deti v tomto veku už dokážu samy transformovať tieto figúrky na autá podľa toho ako práve potrebujú. S figúrkami Transformers zažijú deti veľa úžasných dobrodružstiev či už napodobňovaním filmov alebo vymýšľaním vlastných príbehov.

Kľúčové vlastnosti figúrky Transformers Deluxe Autobot Drift  

  • Figúrka Transformers vo veľkosti 21 cm
  • Robot sa ľahko zmení na auto a späť
  • Figúrka zo známeho filmu Transformers
  • Variant Autobot Drift
  • Edícia Deluxe s prepracovanými detailmi
  • Vhodné pre deti od 8 rokov

Figúrka Transformers Deluxe - 2 hračky v 1

Figúrky Transformers zaujmú deti okamžite tým, že ich poznajú z filmov. A nie sú to len statické figúrky. Majú rovnaké vlastnosti ako ich menovci z televíznej obrazovky. Figúrky sa v niekoľkých krokoch premenia z robota na auto, lietadlo - stíhačku alebo kamión. Záleží už na deťoch či v rozhodujúcich momentoch dobrodružstva ponechajú figúrku ako robota alebo ho premenia na cestovný prostriedok. Rozmanitosť hrania je veľká a záleží len na deťoch ako ďaleko ich zavedie pri hraní ich fantázia.  

 

Parametre a špecifikácia

Druh
Figúrky Hotovo!

Druh

Druh
Figúrky Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Transformers Deluxe Autobot Drift Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transformers Poslední rytíř Deluxe Autobot Drift. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transformers Deluxe Autobot Drift. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transformers Deluxe Autobot Drift. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Transformers Deluxe Autobot Drift.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií