PET PET

Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený

Zobraziť katalóg
Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený
5 2 hodnotení
RC auto –, s náhonom na 4 kolesá, mierka: 1:10, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 14 rokov
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAif5685a Produktové číslo:  0020334820518 Stránky výrobcu
Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený 612,07 € Momentálne nedostupné

Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený

RC model Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR červený je kompletne zostavený funkčný model pre nadšených zberateľov. Tento nový model je veľmi detailne spracovaný, má pevný oceľový podvozok, dvojstupňovú prevodovku, vodeodolnú elektroniku a ďalšie vymoženosti. Regulátor auta navyše podporuje 5 režimov jazdy, od tréningového až po pretekársky.

Kľúčové vlastnosti RC modelu Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR červený

  • Nový detailne spracovaný funkčný model auta Land Rover
  • Stupňová prevodovka pre všestrannú jazdu
  • 5 režimov jazdy: Sport, Race, Training, Trail a Crawl
  • Perfektne vyvážený podvozok pre bezpečnú jazdu
  • Licencovaná karoséria Land Rover Defender
  • Konektivita Bluetooth pre zariadenia s iOS a Android

Jazda v 5 rôznych režimoch

Model je vybavený dvojstupňovou prevodovkou, ktorú ovláda kolískový prepínač na vysielači. Prevodovka zaručuje všestrannú jazdu. Uzávierky diferenciálov sa ovládajú trojpolohovo s nasledujúcimi možnosťami: oba sú otvorené, uzavretý je len predný diferenciál, alebo sú uzavreté oba. Jednosmerný motor Titan 21T série 550 spolu s elektronickým regulátorom XL-5 HV ponúka 5 režimov jazdy: Sport, Race, Training, Trail a Crawl.

Licencovaná karoséria Land Rover Defender

Podvozok RC modelu Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR červený je zostavené z dvoch oceľových profilov, ktoré zaručujú jeho pevnosť. Vďaka umiestneniu motora vpredu je presne rozložená zaťaž na kolesách. Model je dokonalo vyvážený a vďaka prevodovke na náprave sa pri jazde nenakláňa do strán. Predné kolesá zatáčajú až do uhla 45°. Karoséria je perfektne prepracovaná, všetky detaily vrátane funkčných blatníkov a precízneho zasadenia kolies sú rovnaké ako na reálnom aute.

RC Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR s Bluetooth konektivitou

Vysielač RC modelu je možné po novom pripojiť pomocou Bluetooth LE rozhrania k akémukoľvek zariadeniu s operačným systémom Apple iOS či Google Android. Výrobca si pre vás navyše pripravil aplikáciu Traxxas Link, ktorá je k dispozícii na AppStore či Google Play. Táto výkonná aplikácia prináša perfektnú kontrolu vozidla, zobrazuje dáta, meria rýchlosť, otáčky a teplotu batérie. Nastavenie RC modelov môžete zdieľať, dá sa tak vytvoriť ľubovoľný počet užívateľov.

 

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron Hotovo!
Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Mierka
1:10 Hotovo!
Využitie
Vonkajšie Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Typ

Mierka
1:10 Hotovo!

Vlastnosti

Využitie
Vonkajšie Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Náhon
Na 4 kolesá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Model Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky RC autá 1:10

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ještě dotaz: je možná výměna tlumičů u modelů Land Rover Defender a Mercedes 500? Předpokládám, že uvedené modely mají vzduchové tlumiče. Které olejové byste doporučili? Má případná výměna smysl? Děkuji. Hezký den. Petr David

Dobrý den, je potřeba dokoupit pro modely Land rover defender nebo Mercedes 500 lepidlo na pneumatiky? Případně jaké? Je rozdíl mezi černým a modrým provedením Mercedesu 500 pouze v tom, že u černé verze je dodáváno LED osvětlení? (Je zde určitý cenový rozdíl, ale modely budou zřejmě jinak identické) Děkuji David

Dobrý den. Má tento model kapalinové tlumiče? Děkuji.

dobry den ma tento model i zadni rezervu kola a stresni nosic jako je na obrazku .dekuji

Dobrý den, tento model bych chtěl zakoupit jako dárek a chtěl bych se zeptat zda je možné ho vrátit do 14ti dnů pokud s ním nebude dotyčný spokojen ? Jestli ano tak bych se chtěl zeptat jakou formou se vrací peníze ? Děkuji.

Dobrý den. Obsah balení je model a ovladač. Předpokládám, že nabíječka není součástí. Je součástí modelu baterie a příp. jakých parametrů? Děkuji

Diskusia a poradňa k Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený
Príslušenstvo pre Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1 : 10 TQi RTR červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR červený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Traxxas TRX-4 Land Rover Defender 1:10 TQi RTR piros.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií