Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TRONIC Junior Fendt 939 - Traktor

Zobraziť katalóg
TRONIC Junior Fendt 939 - Traktor
Stavebnica odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  HS018 Produktové číslo:  4047385100709
TRONIC Junior Fendt 939 - Traktor Predaj skončil

TRONIC Junior Fendt 939 - Traktor

Fendt 939 je luxusný stavebnica z podarenej edície TRONIC Junior. Po jej zostavení získateštvorkanálový rádiom riadený traktorv mierke 1:16, ktorý disponuje pneumatikami z mäkkého plastu s originálnymi vzormi a funkciou vpred/vzad. Je plne ovládateľnýa nechýba mu ani ťažné zariadenie. Vaša ratolesť si tak užije báječnú zábavu nielen pri skladaní, ale aj s hotovým modelom. V balení samozrejme nájdete všetky nástroje potrebné pre zostavenie a návod na obsluhu s názornými obrázkami pre ľahkú montáž. Stavebnica je vhodná pre deti od 12 rokov.

Tronic Junior sú zábavné stavebnice, ktoré pripomínajú legendárny český Merkúr. Jednotlivé diely stavebnice sú zkovových či plastových dielov, Ktoré sa do seba montujú pomocouskrutiek a matíc. Tieto kvalitné stavebnice deťom okrem zábavy pomôžu rozvíjaťkreativitu, motorické schopnosti a predstavivosť. Vďaka svojej prepracovanosti a precíznemu spracovaniu predstavujú naozaj lákavú výzvu pre malé i veľké staviteľa.

Parametre a špecifikácie:

Mierka:
1:16

Materiál:
Kov + plast

Požiadavky:
5x batérie AA - traktor
2x batérie AA - ovládač

Odporúčaný vek:
12 +

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TRONIC Junior Fendt 939 - Traktor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRONICO Junior Fendt 939 - Traktor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronic Junior Fendt 939 - Traktor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronic Junior Fendt 939 - Traktor. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRONICO Junior Fendt 939 - Traktor.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií