AD homeoffice PET

Tronic Professional Big Body E 460 - príves

Zobraziť katalóg
Tronic Professional Big Body E 460 - príves
Stavebnica odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HS026 Produktové číslo:  4047385100860
Tronic Professional Big Body E 460 - príves Predaj skončil

Tronic Professional Big Body E 460 - príves

Big Body E 460 je ďalší stavebnica z podarenej edície TRONIC Professional. Táto stavebnica sa skladá zo 798 dielikov, Ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného kovu a plastu. Po jej zostavení získate detailný model prívesu v mierke 1:16. Tento príves je potom vybavenýpohyblivými kolesamia pneumatikami s originálnymi vzormi. Možno ho spojiť so všetkými TRONIC traktory. Vaša ratolesť si tak užije báječnú zábavu nielen pri skladaní, ale aj s hotovým modelom. V balení samozrejme nájdete všetky nástroje potrebné pre zostavenie a návod na obsluhu s názornými obrázkami pre ľahkú montáž. Stavebnica je vhodná pre deti od 8 rokov.

Tronic Professional sú zábavné stavebnice, ktoré pripomínajú legendárny český Merkúr. Jednotlivé diely stavebnice sú zkovových či plastových dielov, Ktoré sa do seba montujú pomocouskrutiek a matíc. Tieto kvalitné stavebnice deťom okrem zábavy pomôžu rozvíjaťkreativitu, motorické schopnosti a predstavivosť. Vďaka svojej prepracovanosti a precíznemu spracovaniu predstavujú naozaj lákavú výzvu pre malé i veľké staviteľa.

Parametre a špecifikácie:

Počet dielikov:
798

Mierka:

1:16

Materiál:
Kov + plast

Hmotnosť:
1,7 kg

Odporúčaný vek:
8 +

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tronic Professional Big Body E 460 - príves
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRONICO Professional Big Body E 460 - Příves. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tronic Profi Big Body 460 E - Trailer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tronic Profi Big Body 460 E - Trailer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TRONICO Professional Big Body E 460 - Příves.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií