Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ kancelář

Truck

Zobraziť katalóg
Truck
Školská súprava – obsahuje anatomický batoh, vrecko na cvičky a nevybavený peračník
61,55 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAif9166 Produktové číslo:  8595096768757 Stránky výrobcu

Truck

Truck je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kupovať deťom školské pomôcky nie je vôbec ľahké a veľakrát sa to aj pekne predraží. Namiesto kúpy každej pomôcky zvlášť popremýšľajte nad zaobstaraním školskej súpravy Truck, ktorá okrem batohu s anatomicky tvarovanými chrbtom obsahuje aj vrecko na cvičky a nevybavený peračník. To všetko je navyše v obľúbenom dizajne vašich detí. Aktovka pozostáva z jednej priestrannej komory, kam sa pohodlne zmestia všetky školské pomôcky pre deti 1. a 2. ročníka. Chrbát batohu je príjemne čalúnený a ramenné popruhy sú dostatočne široké, vďaka čomu sa váha batohu rovnomerne rozloží na celý chrbát vášho dieťaťa.

Výhody školskej súpravy v dizajne Truck

  • Školská súprava obsahuje batoh, vrecko na cvičky a nevybavený peračník
  • Anatomicky tvarovaný čalúnený chrbát batohu
  • Pevné a odolné dno
  • Aktovka s nastaviteľným hrudným popruhom
  • Batoh obsahuje bočné vrecko na fľašu
  • Pre deti 1. a 2. ročníka
  • V elegantnom dizajne z filmu Truck

Čo najviac pohodlia

Chrbát predškolákov, školákov aj študentov je neustále vo vývoji a preto je nesmierne dôležité dbať na to, aby nebol preťažovaný a nedochádzalo k chybnému držaniu tela a tým aj ku zlému tvarovaniu chrbta a chrbtice. Kľúčovým faktorom je práve správny tvar, ale aj veľkosť školské aktovky alebo školského batohu a spracovanie chrbtového systému. Chrbát dieťaťa je potrebné chrániť pred chybným zaťažovaním. K správnemu tvarovaniu chrbta detí pomôže batoh zo školskej súpravy Truck, ktorý je primerane vystužený.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Truck
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií