AD homeoffice AD homeoffice

Vaiano

Zobraziť katalóg
Vaiano
5 2 hodnotení
Bábika – z Disney rozprávky, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0127 Produktové číslo:  0039897047034 Stránky výrobcu

Vaiano

Vaiano je nebojácne dospievajúce dievča, ktoré sa vydáva na nebezpečnú cestu, aby zachránila svoj ľud. Spoločne s polobohom Maui sa plaví cez šíry oceán a zažívajú nebezpečné dobrodružstvo. Bábiku Vaiano zaiste ocenia všetci fanúšikovia rozprávky, ktorí chcú spolu s hlavnou hrdinkou prežívať rovnaké dobrodružstvo alebo si vytvárať svoje vlastné. Vaiano má kučeravé čierne vlásky, tmavo hnedé oči a je oblečená v jej tradičných ostrovných šatách. Na krku má lastúrový náhrdelník, na nohe aj na ruke náramky, ktoré možno ľahko odopnúť a vo vlasoch jej samozrejme nechýba typická ozdoba - tropická kvetina. Bábika prinesie radosť všetkým dievčatám, ktoré sa chcú k Vaiano pridať v jej polynézskych dobrodružstvách.

Hlavné prednosti

  • Bábika z rozprávkového príbehu Odvážna Vaiano
  • V tradičných ostrovných šatách s doplnkami
  • Dokonalé spracovanie
  • Pohyblivé ruky, nohy a hlava
  • Odnímateľné náramky a kvetina vo vlasoch

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, shanim tuto panenku, budete ji jeste mit v prodeji? pokud ano, kdy cca? diky

Diskusia a poradňa k Vaiano
Príslušenstvo pre Vaiano
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vaiana. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vaiana. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vaiana. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vaiana.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií