Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ravensburger Váza – Agatha Prada 3D

Zobraziť katalóg
Ravensburger Váza – Agatha Prada 3D
– 216 dielikov, odporúčaný vek od 9 rokov
Kód:  HRAa4480 Produktové číslo:  4005556120574 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ravensburger Váza – Agatha Prada 3D Predaj skončil

Ravensburger Váza – Agatha Prada 3D

Ak už vašim deťom obyčajné puzzle nestačia, prekvapte ich touto 3D stavebnicou s 216 dielikmi, z ktorých si môžu postaviť túto trendy vázu s motívom svetoznámej módnej návrhárky Agathy Ruiz de la Prada. Nielenže sa pri skladaní vázy budú vaše deti skvele baviť, ale stavba týchto puzzlí v nich bude rozvíjať jemnú motoriku a fantáziu. Jednotlivé dieliky sú precízne spracované tak, aby do seba dokonale zapadali a vytvorili tvar vázy, ktorý bude pevne držať aj bez použitia lepidla. Pevný plast, z ktorého sú dieliky vyrobené, zaručí váze stabilitu a odolnosť. Po dokončení možno do vázy umiestniť vodoodolnú nádobu, čím ju premeníte na ozajstnú vázu na kvety, ktorá bude skrášľovať izbu každého dievčaťa.

Rozmery:
24,1 × 13,5 cm

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ravensburger Váza – Agatha Prada 3D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Váza - Agatha Prada 3D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Vase - Agatha Prada 3D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Vase - Agatha Prada 3D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ravensburger Váza - Agatha Prada 3D.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií