Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playmobil 6634 Veľká ZOO

Zobraziť katalóg
Playmobil 6634 Veľká ZOO
4,4 3 hodnotení
Stavebnica – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa7521 Produktové číslo:  4008789066343 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6634 Veľká ZOO

Milujete zvieratá? Zbožňujete návštevy zoo? Prečo si nevytvoriť jednu takú priamo u vás doma! Vďaka stavebnici Playmobil, ktorá ponúka svojim klientom obľúbené zvieratá vyskytujúce sa v zoo, môžete premeniť sen na skutočnosť! Otvorte brány svojej novej zoo a nechajte prúdiť davy natešených návštevníkov. Vo svojom areáli máte výbeh tučniakov s ich obetavou cvičiteľkou, safari výbeh, ktorý je reprezentovaný levou rodinkou, prekrásneho páva a tiež obchodíka s cukrovou vatou. Vyskúšajte si pozíciu manažéra zaisťujúceho nákladnú prevádzku zoo!

Prečo Playmobil stavebnice?

  • Stavebnice rozvíjajú tvorivosť, hravosť a motorické schopnosti
  • Podporujú kreativitu a fantáziu
  • Pestrofarebné, detailne prepracované
  • Hygienicky nezávadné, stálofarebný materiál
  • Motív: Veľká Zoo (175 dielikov)
  • Súčasťou sú postavičky zamestnancov, detí, zvieratá a vybavenie
  • Odporúčaný vek: od 4 rokov

Nezávadný materiál

Stavebnica Playmobil je vyrobená z hygienicky nezávadného materiálu, ktorý je umývateľný a nepúšťa farbu. Dieliky stavebnice sú veľmi prepracované a tematicky zamerané. Tentoraz so stavebnicou vzbudíte túžbu po návšteve zoologickej záhrady!

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6634 Veľká ZOO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6634 Velká ZOO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6634 Mein großer Zoo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6634 Mein großer Zoo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 6634 Nagy állatkert.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií