LEGO DUPLO vláčik plávajúci

Vodné hrátky s plávajúcimi vláčikmi LEGO® DUPLO®

Toľko zábavy ste si vo vani ešte neužili. Plávajúci vláčik so zvieratkami LEGO® DUPLO® sa krásne vznáša na hladine, a prináša tak veľa zábavy pri večernom kúpaní. Kamaráti hroch, kačica a medvedík určite ocenia, pokiaľ si budú môcť poriadne zaplávať alebo sa opláchnuť – a to pomocou vedra alebo mráčika, ktoré sú súčasťou stavebnice.

Veselý vláčik so zvieratkami LEGO® DUPLO®

Ak sa deti chcú len tak povoziť so svojimi roztomilými farebnými kamarátmi a preskúmať napríklad pohyblivý krk žirafy, môžu vymeniť čísla za zvieratká. Ich prvý zvierací vláčik LEGO® DUPLO® im privezie množstvo tvorivého stavania, ktoré podnieti ich predstavivosť. Navyše je kompatibilný aj s ďalšími stavebnicami radu LEGO® DUPLO®, ktoré už deti majú doma.

LEGO DUPLO vláčik so zvieratkami
LEGO DUPLO vláčik s číslami

Učíme sa počítať: Vláčik LEGO® DUPLO® s číslami pre tých najmenších

Farebný vláčik LEGO® DUPLO® s číslami deti zábavným spôsobom uvedie do sveta jednoduchých výpočtov. S rôznofarebnými kockami si deti precvičia fantáziu aj jemnú motoriku a vďaka očíslovaným kockám si osvoja základy matematiky. Tento vláčik LEGO® DUPLO® má navyše hneď troch pasažierov: chlapca, dievčatko a malé mačiatko. Veľké kocky umožňujú ľahké uchopenie aj manipuláciu, deti ich môžu skladať na seba alebo nakladať a vykladať.

LEGO DUPLO vláčik pre najmenších

Plávajúci vláčik LEGO® DUPLO®

Vodný vláčik LEGO® DUPLO® sa skladá z plávajúcich kruhov, ktoré sa dajú otvoriť a ľahko vyčistiť.

LEGO DUPLO vláčik s číslicami

Učenie je s LEGO® DUPLO® zábava

Vláčik LEGO® DUPLO® s číslami ukazuje, ako má vyzerať škola hrou pre najmenšie deti od 1,5 roka do 3 rokov.

LEGO DUPLO vláčik so zvieratkami

Tvorenie a spoznávanie zvieratiek

Kombinovanie jednotlivých zvieratiek vláčika LEGO® DUPLO® je zábavné, ale čo tak preskúmať pohyblivý krk žirafy?

Vláčik LEGO® DUPLO® – hra na strojvodcu pre deti aj rodičov

Vláčik LEGO® DUPLO® deťom pomáha rozvíjať motorické schopnosti a zábavnou formou ich učí, ako funguje železnica. Prepojením stavebnice s mobilnou aplikáciou navyše hra dostáva úplne nový rozmer. Kocky LEGO® DUPLO® vyrobené z vysokokvalitného plastu sú dvakrát väčšie ako bežné kocky, takže nehrozí, že by deti prehltli malé časti.


LEGO® DUPLO® vláčik na baterky s množstvom skvelých inovácií

LEGO® DUPLO® vláčik na baterky zdolá koľajnice sám vďaka vlastnému pohonu. Nechýbajú ani najmenšie detaily, napríklad otváracie okienko na stanici či odklápacia strieška lokomotívy a vagóniky, do ktorých je možné posadiť cestujúcich alebo naložiť náklad. Nové LEGO® DUPLO® vláčiky tiež prichádzajú s modernými funkciami.

  • Mašinka nemá žiadne zložité tlačidlá. Vďaka funkcii Push & Go ju zvládnu ovládať aj malé detské ručičky.
  • 5 akčných kociek rôznych farieb umožňuje jednoduché programovanie. Ich umiestnením do koľajiska vláčiku poviete, aby zmenil smer jazdy, zastavil na doplnenie paliva, zahúkal alebo rozsvietil či zhasol svetlá.
  • Aj svoj mobilný telefón môžete jednoducho premeniť na ovládač pre vláčik LEGO® DUPLO®. Aplikácia je zadarmo dostupná na internete a skrýva v sebe okrem iného aj interaktívnu hru.

V mobilnej aplikácii pre vlak LEGO® DUPLO® deti pomôžu strojvodcovi napríklad umyť lokomotívu od blata, vymeniť mašinke žiarovku alebo naložiť debny na vagóny.

Parný vláčik LEGO® DUPLO® je dobrý úvod do sveta na koľajniciach

Parný vláčik LEGO® DUPLO® potrebuje doplniť uhlie. Kto mu s tým pomôže? S ovládacími kockami mašinku zastavíte, naložíte uhlie zo sklápača a vláčik na stanici ešte pekne zahúka. Vláčik LEGO® DUPLO® vie jazdiť aj mimo koľají. Keď do niečoho narazí, automaticky sa vypne, takže nehrozí, že by sa mu vybili batérie a zničil motorček.

Vlak LEGO® DUPLO® s nákladom nielen pre budúcich inžinierov

Nákladný vlak LEGO® DUPLO® odvezie ťažký náklad do neďalekého prístavu, kde si ho prevezme námorný kapitán a odplaví sa s ním do vane. Zatiaľ čo si strojvodca vychutná kávu a čokoládu v staničnej reštaurácii, nákladný žeriav pripraví ďalšiu zásobu tovaru na cestu do zámoria.

Neutrácajte veľa peňazí za nový vláčik LEGO® DUPLO®. Bazár na Alze ponúka použité alebo rozbalené kúsky za zlomok ceny.