Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Volkswagen Amarok červené

Zobraziť katalóg
Volkswagen Amarok červené
5 1 hodnotení
Elektrické auto pre deti na akumulátorový pohon, s 2.4GHz diaľkovým ovládaním, EVA kolesá, široké čalúnené sedadlo, USB, 4 motory
Kód:  HRAif7089 Produktové číslo:  8586019940534
Volkswagen Amarok červené Predaj skončil

Volkswagen Amarok červené

Splnený sen každého malého chlapca! Červený Volkswagen Amarok je vernou kópiou skutočného auta s reálnymi funkciami a skvelými vychytávkami. Malí motoristi si tak môžu naplno užiť pocit z jazdy. Stačí sa len pohodlne usadiť na široké kožené sedadlo, zapnúť bezpečnostné pásy, zošliapnuť pedál a autíčko sa plynule rozbehne v ústrety dobrodružstvu. Štyri motory sa starajú o pohon všetkých kolies a ľahko zvládajú aj ťažší terén, pre ktorý je Volkswagen Amarok ako stvorený vďaka vysokému podvozku. Elektrické auto ponúka hneď tri rýchlosti vpred a jednu vzad. Rodičia môžu rýchlosti jazdy kontrolovať pomocou diaľkového ovládania. Mäkké EVA kolesá sa postarajú o hladkú a tichú jazdu. Spestrenie prinášajú zvukové efekty, svetlá, USB a mnoho ďalšieho.

Kľúčové vlastnosti červeného autíčka Volkswagen Amarok

  • Licenčné detské terénne autíčko s akumulátorovým náhonom na všetky 4 kolesá
  • Perfektne vypracovaná zmenšenina reálneho automobilu Volkswagen Amarok
  • Vysoko posadený podvozok a odpružené nápravy pre ľahkú jazdu cez nerovnosti a kaluže
  • Svietiace svetlá, klaksón, podsvietená palubná doska
  • Ľahké štartovanie pomocou tlačidla a ovládanie rýchlostí páčkou
  • Volkswagen Amarok v červenom vyhotovení poháňajú štyri 35 W motory
  • Auto ide rýchlosťou 3 – 7 km/h a ponúka 3 rýchlosti vpred a 1 vzad
  • Rýchlosť auta možno kontrolovať pomocou diaľkového ovládania so STOP funkciou
  • Plynulý rozjazd bez trhnutia pri štarte
  • Mäkké polymérové EVA kolesá pre hladkú a tichú jazdu
  • Veľký vnútorný priestor s kufrom, vhodný aj pre väčšie deti
  • Skvelá výbava v podobe slotu na SD kartu alebo USB
  • Vrátane adaptéra s indikátorom vybitia batérie
  • Ideálne pre deti 3 – 8 rokov

Volkswagen Amarok s parádnou výbavou

To, že ide o elektrické autíčko pre deti, ešte neznamená, že nebude perfektne vybavené. Deti sa môžu tešiť na veľkú pohodlnú koženú sedačku s nákladným priestorom, funkčné predné aj zadné svetlá s niekoľkými možnosťami ovládania a podsvietenou palubovku, takže si budú pripadať ako v skutočnom aute. Červený Volkswagen Amarok prináša veľa zábavy aj vďaka tlačidlám na klaksón a prehrávanie hudby podľa vlastného výberu, ktorú možno púšťať z USB či SD karty. Nechýba ani ovládanie hlasitosti zvuku a efektov. Všetky tieto funkcie môžu deti prepínať aj na volante. 

Bezpečnosť na prvom mieste

S červeným elektrickým autíčkom Volkswagen Amarok nemusíte mať strach, že vám dieťa ujde, nabúra sa alebo nečakane zmení smer. Budete ho mať plne pod kontrolou vďaka diaľkovému ovládaniu 2,4 GHz. Prostredníctvom neho môžete ľahko nastaviť a kontrolovať rýchlosť autíčka aj počas jazdy alebo Volkswagen Amarok kedykoľvek podľa potreby zastaviť pomocou STOP funkcie. Samozrejmosťou sú bezpečnostné pásy. 

Nabi Volkswagen Amarok a choď!

Štyri 12 V motory s výkonom 35 W nabijete pohodlne pomocou priloženého adaptéra s indikátorom v priebehu 5 – 8 hodín. Rýchlosťou 3 – 7 km/h autíčko vydrží jazdiť približne 2 hodiny v závislosti od hmotnosti a náročnosti terénu. Autíčko Volkswagen Amarok nevyžaduje žiadnu inú údržbu okrem príležitostného očistenia.

Rozmery:
130 × 75 × 55 cm

V případě poruchy Vašeho výrobku Beneo nebo pokud máte dotazy k výrobku Beneo, vždy nejprve kontaktujte servisní centrum emailem nebo telefonicky na níže uvedeném čísle. Na tomto telefonním čísle Vám operátoři společnosti Beneo poradí, jak vyřídit reklamaci, popřípadě poradí vše ohledně výrobku Beneo.

Do předmětu emailu napište "REKLAMACE ALZA" a číslo vaší objednávky
[email protected]


Telefon (uveďte, že jste zákazník Alza.cz/Alza.sk a číslo Vaší objednávky)

Česká republika: +421 917 748 752
Slovensko:        +421 917 748 752

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Volkswagen Amarok červené
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Volkswagen Amarok červený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Volkswagen Amarok piros.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií