Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Wader - Vozík na pláž

Zobraziť katalóg
Wader - Vozík na pláž
5 2 hodnotení
Sada do piesku - na pláž
Kód:  HRAa4902 Produktové číslo:  5900694107717

Wader - Vozík na pláž

Rozvíjajte detskú kreativitu a zmysel pre detail s týmto detským plážovým setom. Vaša ratolesť si k vode bude voziť na kolieskovom zásobníka všetko, čo bude potrebovať pre svoje hrátky. Lopatka na naberanie piesku, hrabličky na rekultiváciu prostredia alebo niekoľko báboviek mnohých tvarov vykúzli úsmev na detskej tváričke. Kbelíček na vodu alebo lopatkový mlyn určite vytvorí v hlavičke vášho milé deti veľa zaujímavý a podnikavých nápadov. Všetky komponenty sú starostlivo vyvedené z kvalitného plastového materiálu. Samozrejmosťou je, že hračka spĺňa všetky pravidlá určené Európskym parlamentom.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wader - Vozík na pláž
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wader - Vozík na pláž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wader Strand-Rollwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wader Strand-Rollwagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wader Húzós kocsi homokozó szettel.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií