PET AD homeoffice

Wader - Ľadové kráľovstvo Vozík na pláž

Zobraziť katalóg
Wader - Ľadové kráľovstvo Vozík na pláž
Sada do piesku - odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6993 Produktové číslo:  5900694779709
Wader - Ľadové kráľovstvo Vozík na pláž Predaj skončil

Wader - Ľadové kráľovstvo Vozík na pláž

Vozík s motívom Ľadového kráľovstva bude perfektnou hračkou pre každé malé dievčatko. Skvele sa hodí počas letných dní ako na pláž, tak aj na záhradu. 

Súčasťou súpravy je lopatka, hrable, vedierko so sitom a formičky v tvare snehových vločiek. Nesmie chýbať ani roztomilá kanvička, ktorá kombinuje ružovú a fialovú farbu. Celá súprava sa veľmi ľahko poskladá do vozíka s dvoma kolieskami a madlom, a tak sa s ním ľahko manipuluje a jednoducho premiestňuje. 

Štýlová hračka je vyrobená z kvalitného plastu, teda je pre dieťa bezpečná. Výborne sa hodí počas slnečných dní na záhradu a zabaví vašu ratolesť na dlhú dobu. 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Frozen (Ľadové kráľovstvo) Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wader - Ľadové kráľovstvo Vozík na pláž Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wader - Ledové království Vozík na pláž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielplatz-Set Wader - Das Eiskönigreich Strandtrolley. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielplatz-Set Wader - Das Eiskönigreich Strandtrolley. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wader - Jégkirályság Strandkocsi.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií