Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Woody Flauta Classico

Zobraziť katalóg
Woody Flauta Classico
4,3 4 hodnotení
Hudobná hračka pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAjd0887 Produktové číslo:  8591864918324 Stránky výrobcu

Woody Flauta Classico

Používajú vaše deti riad ako hudobný nástroj? Objavte v nich skutočných hudobníkov a zaobstarajte im Woody Flautu Classico. Táto hračka je vyrobená z drevených častí, ktoré zvládnu aj drsnejšie zaobchádzanie malých detí, nemusíte mať teda obavy, keď si ju zapožičia mladší súrodenec. Táto zobcová flauta sa ľahko rozloží a čistí. Rozvíja prirodzenú rytmiku u malých detí. V neposlednom rade napomáha správnemu dýchaniu. Za krátku chvíľu deti dokážu zahrať jednoduché pesničky.

Kľúčové vlastnosti Woody Flauty Classico

  • Flauta Woody Classico je vyrobená z dreva
  • Rozvíja prirodzenú rytmiku
  • Napomáha správnemu dýchaniu
  • Ľahko sa čistí
  • Čistič je súčasťou dodávky
  • Vhodné pre malé deti

Rozmery:
6,5 × 37 × 3,5 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky hudobné hračky od 3 rokov
» Všetky hračky pre deti od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na hudobníkov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Psal jsem recenzi ale neobjevila se tu, tak jí dávám sem, jelikož to považuji za důležité: Na tuto flétnu se nedá normálně hrát. Spodní tón se neozve vůbec, ostatní ztěžka, horní opět hůře. Mechanické zpracování je ledabylé. Použitelné jako dekorace, na hraní nikoliv, rozhodně ne pro děti, ty to maximálně odradí.

Diskusia a poradňa k Woody Flauta Classico
Príslušenstvo pre Woody Flauta Classico Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Flétna „Classico“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Musikspielzeug Woody Flöte „Classico“. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Musikspielzeug Woody Flöte „Classico“. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Woody Játék Furulya „Classico“.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií