Doručení zdarma Alzaboxy

Woody Mikádo Maxi

Zobraziť katalóg
Woody Mikádo Maxi
4,3 3 hodnotení
Spoločenská hra 41 drevených kusov, veľkosť 50cm, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRA736a Produktové číslo:  8591864908493

Woody Mikádo Maxi

Hra Mikádo od společnosti Woody se skládá ze 41 dřevěných hůlek o nadstandartní velikosti 50 cm. Užijete si tedy ještě více zábavy než s běžným Mikádem!

Společnost WOODY se zabývá výrobou dřevěných hraček. WOODY produkty kladou velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické. Velká část z kolekce WOODY je vyráběna v České republice. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje nejvyšší možnou garanci bezpečnosti s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.

Doporučený věk:
od 5 let
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Woody Mikádo Maxi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Mikádo Maxi.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií