Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

X-PAD Extreme Dance Pad

Zobraziť katalóg
X-PAD Extreme Dance Pad
4,4 57 hodnotení
Tanečná podložka a demo verzia hry PlayDance Ultimate, garantovaná životnosť 3 mesiacov
Kód:  TP004 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  8594170310486

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

X-PAD Extreme Dance Pad Predaj skončil

X-PAD Extreme Dance Pad

Odpružená tanečná podložka novej generácie, ktorá sa vyznačuje výrazným plastickým vyhotovením šípok na presnú orientáciu, veľkú nosnosť a predĺženú životnosť vďaka novým presným snímačom. Táto podložka je vašou vstupenkou do sveta akčných a populárnych simulátorov tanca. Tanec na tejto podložke je nielen tancom a športom, ale predovšetkým zábavou. Jej použitie je veľmi jednoduché pripojíte ju k počítaču, spustíte dodávaný softvér, vyberiete si svoju obľúbenú pesničku a podľa zobrazovaných šípok tancujete. Demo verziu hry PlayDance Ultimate si možno stiahnuť zo stránky playdance.cz. Podložka je vhodná pre začiatočníkov, tak pre pokročilých, ktorí chcú skákať na špičkovej úrovni, ale aj na spestrenie večierkov. Podložka je ľahká a veľmi tenká, a vďaka tomu je veľmi skladná a vhodná na časté prenášanie. Je dodávaná so softvérom Stepmania 3.9 (pre MS Windows) a 213 pesničkami, ktoré možno ľahko rozšíriť o svoje vlastné.

Upozornenie: Na túto tanečnú podložku poskytuje výrobca exkluzívnu garanciu životnosť 3 mesiace. To znamená, že ak počas tejto doby dôjde k akémukoľvek poškodeniu podložky (s výnimkou úmyselného poškodenia) aj napríklad vplyvom opotrebovania, výrobca vám ju vymení za úplne nový kus. Vďaka tomu sa nemusíte báť herných začiatkov, kedy majú hráči tendenciu na podložku dupať silnejšie ako je potrebné, ale ani pokročilého hrania náročných skladieb, kedy je podložka maximálne zaťažená. Záručná doba na výrobné chyby je samozrejme 24 mesiacov.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
PC (Microsotf Windows, OS Mac, Linux)

Vhodný softvér:
Stepmania (súčasťou dodávky verzia pre Microsoft Windows)
DWI (Dance With Intensity),
ITG (In The Groove)
Dancing Stage

Materiál:
Umelohmotná tkanina s vystuženými šípkami
integrovaná výplň

Ďalšie špecifikácie:
Veľmi vysoká životnosť
Tenký a veľmi skladný
Garantovaná životnosť 3 mesiace
Vystužená vyvýšená tlačidlá pre lepšiu orientáciu
Podklad vyrobený z protišmykového materiálu
vysoká nosnosť
8 šípok
10 aktívnych polí
Napájanie priamo z herného zariadenia
Tichá prevádzka
Plug & Play (nie je potreba driver)
Rozmery zodpovedajúce súčasným svetovým štandardom

Dĺžka káblov:
1,8 m

Rozmery:
92 cm x 83 cm x 1 cm

Hmotnosť:
1 kg

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Platforma
PC Hotovo!
Pripojenie
USB-A Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
USB-A Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, je podlozka kompatibilna aj s PS4? dakujem

Dobry den. Pri kupe dvoch podloziek vedia hrat dvaja hraci naraz na jednom PC? Dakujem.

Dobrý den, při koupi a připojení 1 podložky k PC, je možné nastavit dva hráče, kteří by hráli po sobě (nebo i nezávisle na sobě)? Respektive, zda umožňuje uložení výsledku aktuálního hráče. děkuji.

Jaký rozdíl mezi X-PAD Basic Dance Pad a X-PAD Extreme Dance Pad PlayDance Edition.a co doporučíte. Pitrebuji jako dárek pro deti od 7 let.moc děkuji. A taky kdyz je psano garantovana zivotnost 3mesice.to jako nebrat a nevydrizi.ma jiny material jako 18mes.??

Dobrý den, prosim vás,lze tahle podložka připojit i k TV ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den. Prosím, co znamená u tohoto výrobku hláška "garantovaná životnost 3 měsíce". A o kus dále "životnost 12 měsíců". Samozřejmě, že ty hlášky chápu, ale to si jako kupuji věc ani ne na dva roky, kdy běží záruka? Prosím o odpověď.

Dobrý den, prosím můžete mi někdo poradit rozdíl mezi verzi demo a verzi plnou? Demo verze má míň nahraných skladeb? A připojení je do PC přes USB? Nebo je k této verzi také potřeba instalační CD? Děkuji moc

Prosím pomůže někdo s odpovědí na otázku, v čem je rozdíl mezi X-pady Extreme a Profi ?? děkuji!!

Dobrý den, vybrala jsem si tuto taneční podložku X-PAD Extreme Dance Pad, Half Service, ale potřebuji prodloužit připojení k PC. Vybrala jsem ROLINE USB 2.0 prodlužovací 1.8m A-A. Funguje správně taneční podložka s prodloužením? Děkuji Neumannová

Dobrý den, bude tato podložka ještě skladem do Vánoc? Děkuji Zdeněk Máčel

Diskusia a poradňa k X-PAD Extreme Dance Pad
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si X-PAD Extreme Dance Pad - červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte X-PAD Extreme Dance Pad. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte X-PAD Extreme Dance Pad. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: X-PAD Extreme Dance Pad.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií