AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Xiro Xplorer Mini

Zobraziť katalóg
Xiro Xplorer Mini
Dron s vstavaným GPS modulom, Full HD kamera, 3 letové režimy, LED osvetlenie, dosah 100 m, doba použitia 15 min, micro SD (max.32G)
Kód:  HRAa8524 Produktové číslo:  XR16096

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiro Xplorer Mini

Nová éra zdieľanie vašich momentov

Kvadrokoptéra Xiro Xplorer Mini je výkonné kompaktné lietadlo so vstavaným GPS modulom a kamerou schopnou zhotovovať videa v HD kvalite alebo 13 Mpx fotografie. Duálny modul GPS / GLONASS zaisťuje presnosť a bezpečnosť pri letoch vonku, zatiaľ čo vizuálne polohovanie zaisťuje bezpečné vznášanie a riadenie letu vnútri miestnosti, bez GPS pomocou ultrazvukového radaru.

Lietajte kdekoľvek a kedykoľvek

Xplorer Mini prinesie veľa zábavy vonku aj v uzavretom priestore. Je obratný a vďaka pokročilému stabilizačnému systému sa vyznačuje stabilným letom vo všetkých osiach. Výrazné tvary zvyšujú stabilitu vo vzduchu, a inteligentný systém zaručuje maximálnu kontrolu nad dronom. Integrovaná batéria s vysokou kapacitou umožňuje až 15 minút čistého letového času.

Ostrý obraz v každej situácii

Nová digitálna stabilizácia obrazu zaručuje bezstarostný zážitok pri nahrávaní. Nemusíte mať strach zo zložitých letových manévrov alebo zlých klimatických podmienok, obraz zostane vždy dokonale ostrý. Pomocou jedinečnej technológie rozpoznávania obrazu Follow Snap zvolíte osobu alebo predmet, ktorý bude Xplorer Mini automaticky sledovať a zaznamenávať jeho aktivitu.

Podporte svoj štýl

Pri návrhu dronov Xiro si výrobca uvedomuje, že tieto zariadenia nie sú len obyčajné stroje, ale že určujú aj životný postoj svojho používateľa. Preto svojim výrobkom Xiro prepožičiava originálny a moderný dizajn, ktorý navyše v prípade Xplorer Mini umožňuje vymieňať kryty, takže si môžete svoj dron prispôsobiť na mieru svojmu štýlu. Voliť môžete z niekoľkých rôznych vzorov.

Intuitívne a pohodlné lietanie

Mobilné aplikácie Xiro umožnia intuitívne ovládanie všetkých hlavných riadiacich funkcií. Jednoduchým spôsobom môžete so svojím dronom lietať, nahrávať a následne zdieľať vaše zážitky. Po prepnutí do režimu lietania sa z vášho mobilného zariadenia stane riadiaca jednotka a jej pohybovaním a nakláňaním ovládate pohyb drona.

Bezpečnosť letu zaručená

Xplorer Mini si automaticky zaznamená vzletové body a jediným kliknutím ho nasmerujete späť domov alebo na určené miesto vonku. Výkonný systém riadenia letu automaticky spracováva všetky druhy neočakávaných situácií, takže nemusíte mať strach, nebezpečenstvu je zabránené skôr, než si to uvedomujete.

 

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Dĺžka nabíjania
90 min Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
431 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron, Batéria do drona Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když má GPG ,lze u něj plánovat mise podle waypoint? Děkuji

Dobrý den, funguje s mobilem který má wifi jen 2.4Ghz? Některé drony totiž požadují 5Ghz wifi.

Je jasné, že výrobce standardně DODÁVÁ dvě baterie v balení, jak tomu je při nákupu všude v zahraničí. To by ale naši prodejci a distributoři nesměli být žgrdi a neoklešťovat balení o vše možné, aby to co vybrakují, mohli pak dál zpeněžit! ...AMEN

Dobrý den, je kompakt i iOS.Děkuji

Nebude v nabídce náhradní baterie na xiro mini?

Náhradní baterie na xiro mini?

Diskusia a poradňa k Xiro Xplorer Mini
Príslušenstvo pre Xiro Xplorer Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiro Xplorer Mini.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií